Czeglédy Csaba hírek

Politikus › Czeglédy Csaba

Nem létező rendszámmal követték Czeglédy Csabát

21.04.22 19:19

Egyedi azonosító jellel való visszaélés miatt nyomoz a Nemzeti Nyomozóiroda Czeglédy Csaba feljelentése alapján. Az adócsalással vádolt DK-s politikus szerint megfigyelik őt. Ezt egy közösségi oldalon posztolt fotóval bizonyította, amin egy autó…

Egy éve indult vizsgálat Czeglédy Csaba ügyvédi irodája ellen

21.04.13 09:19

Niedermüller Péter erzsébetvárosi polgármester a veszélyhelyzet idején kötött 29 millió forintos szerződést a Gyurcsány Ferenchez közhető Czeglédy és Társai Ügyvédi Irodával.

Czeglédy Csaba: Nem én vagyok az Ördög ügyvédje

21.04.10 05:25

Kihallgatta a rendőrség a DK politikusát, aki megveregetné a szivárogtató vállát.

Kihallgatták Czeglédy Csabát az „Ördög ügyvédje” üggyel kapcsolatban

21.04.09 11:34

„Sajnos nem én vagyok az ördög ügyvédje, büszke lennék rá, ha én lennék” – hangzott el Czeglédy Csabától a kihallgatáson a jegyzőkönyv szerint.

A(z) "Czeglédy Csaba" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Polgári engedetlenségre buzdítja Czeglédy a vakcinaigazolvánnyal nem rendelkezőket 

Nem foglalok állást abban a kérdésben, hogy a vakcinák segítenek-e vagy sem – írta Czeglédy Csabára hivatkozva a Mandiner. 

Politikus

Nyomoz a Budapesti Rendőr-főkapitányság Dobrevék után

Budai Gyula: Dobrev Klára elszámoltatást ígért, akkor tessék megkezdeni az elszámoltatást Czeglédy Csabával és önmagával szemben a megkötött gyanús kölcsönszerződések miatt.

 

Kategória ajánló