Czeglédy Csaba hírek

Politikus › Czeglédy Csaba

Októberben hallgatják ki Czeglédy Csabát

20.08.25 15:16

Az előkészítő ülést követően október 1-jén Czeglédy Csaba kihallgatásával megkezdődik a balliberális politikus, Czeglédy Csaba és társai büntetőpere a Kecskeméti Törvényszéken.

Czeglédyék képviselik Ungár portálját

20.08.08 09:16

Czeglédy Csaba ügyvédi irodája képviseli az Ungár Péter országgyűlési képviselő (LMP) érdekeltségébe tartozó online portál szerkesztőségét egy sajtó-helyreigazítási perben a Győri Törvényszéken.

Elítélték az Origo újságíróját rágalmazás miatt

20.07.08 13:19

Kovács Andrást, az Origo újságíróját rágalmazás vétsége miatt elítélte a Budapesti II. és III. Kerületi Bíróság. Az első fokon meghozott döntés egy 2017 augusztusi cikk miatt született, Kovács ellen Czeglédy Csaba ügyvéd indított büntető pert, és az ítéletről is ő…

Ezek a polgármesterek vettek el az óvónők pénzéből

20.05.21 07:22

Erzsébetvárosban a járványhelyzet alatt több tízmillióért kötöttek szerződést Czeglédy Csabáékkal.

László Imre másodfokon is pert nyert a Pesti Srácok ellen, a bíróság döntése jogerőre is emelkedett

20.05.04 16:37

Még a tavalyi önkormányzati választások indítottak lejárató kampányt László Imréről, a DK elnökségi tagjáról, az azóta nagy többséggel megválasztott 11. kerületi polgármesterről. A koholt vádakat László Imre már akkor visszautasította, jogi…

A bíróság szerint sem mondott igazat Budai Gyula Kész Zoltánról

20.04.30 20:03

A Fővárosi Ítélőtábla arra kötelezte a fideszes képviselőt, hogy közleményben kérjen elnézést a korábbi országgyűlési képviselőtől, mert alaptalanul híresztelte többek között azt, hogy Kész Zoltán 50 millió forintot kapott Czeglédy Csabától.

Megtagadta a szombathelyi kórház, hogy válaszoljon Czeglédy Csaba közérdekű adatigénylésére

20.04.28 14:40

A képviselő többek között azt szerette volna megtudni, hogy hány beteget érintett helyben az ágy felszabadítás. Czeglédy most a bírósághoz fordul.

Kapcsolgatás közben m1-re tévedtem. Először meglepődtem, majd jót röhögtem.

20.04.21 14:16

Hírhamisítás és álhírterjesztés: 26 híradón át kell beolvasnia az Mtv-nek, hogy hazudtak. Nagyon elnéző ez az új törvény magát köztévének mondó hazugsággyárral szemben. Nem kevesebb mint 26 híradóban kell lehoznia az M1-nek azt a 6…

  A(z) "Czeglédy Csaba" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
  Keresés

  Kapcsolódó témák

  Politikus

  Októberben hallgatják ki Czeglédy Csabát

  Az előkészítő ülést követően október 1-jén Czeglédy Csaba kihallgatásával megkezdődik a balliberális politikus, Czeglédy Csaba és társai büntetőpere a Kecskeméti Törvényszéken.

  Közélet

  Megkezdődött Lajkó Félix hegedűje elrablóinak pere

  Ma megkezdődött az Óbecsei Alapfokú Bíróságon az ópázovai P. J. (1972) és a temerini N.S. (1969) bírósági tárgyalása, akiket azzal vádolnak, hogy tavaly ellopták Lajkó Félix hegedűművész hangszerét – írja a 021.rs a Tanjug…

  Magyar település

  Jordán Tamás kis híján meghalt a Pásztor című film forgatásán

  Ilyen és ehhez hasonló kulisszatitkokat osztottak meg a film alkotói a péntek esti szombathelyi díszbemutatón.

  Politikus

  Első körben fideszes városoknak adnak pénzt Orbánék szemételtakarításra

  A kormány 13 milliárd forintot különít el a "Tisztítsuk meg az országot!" nevű, a közforgalmú területek kitakarítását célzó "projekt" 2020 végéig tartó első ütemére - derül ki a hétfő esti Magyar Közlönyből.

   

  Kategória ajánló