Csonka András hírek

Ismert személy › Csonka András

Csonka András az új munkájáról: "Itt már reggel is pengének kell lenni!"

21.02.02 08:28

Február 1-jén 7:00-kor startolt a LifeTV reggeli műsora, az Ébredj velünk! A Life.hu-t exkluzív stúdió túrára vitte a műsor egyik házigazdája, Csonka András, aki azt is elárulta, milyen a viszonya a korán keléssel.

Új korszak kezdődik a színész életében: Ezzel kell leszámolnia

21.01.31 19:01

Csonka Andrást a koronavírus-világjárvány változtatta éjjeli bagollyá és sorozatfüggővé. Ennek hétfőtől vége...

Ebben változott Csonka András a COVID miatt

21.01.23 08:43

Csonka András most ünnepelte a születésnapját, és a számvetés mellett azt is bevallotta, hogy min változtatott a járvány miatt. A színész a napokban – január 16-án – ünnepelte az 56. születésnapját. Hogy mennyire nem érzi magát öregnek, hogy mit…

Csonka András kapcsolatáról: „nem úgy fejeztem be, ahogy illett volna”

21.01.21 17:20

A színész őszintén mesélt arról, hogy a kapcsolata nem éppen úgy ért véget, ahogy kellett volna. Ám Csonka András hisz abban, hogy mindenkinek van lelki társ, talán több is.

A(z) "Csonka András" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Vezetés közben hangolódik az adásra Ábel Anita

Hétfőn reggel már Ábel Anita és Csonka András ébresztette a Life Tv nézőit. Az Ébredj velünk! egyik műsorvezetőnője édesanyaként hozzá van szokva a korán keléshez.

Nagyvilág

Kautzky Armand és a Pilvaker: “Hiányzik, hogy hatással legyek a környezetemre”

Kautzky Armand februárjai és márciusai szinte egy évtizede Red Bull Pilvaker lázban telnek, a koronavírus azonban nem csak a tavalyi előadást hiúsította meg, még idén sincs lehetőség a közönséggel való találkozásra. A tavalyi…

 

Kategória ajánló