Csongrád-Csanád hírek

Megye › Csongrád-Csanád

Új pszichológus a megyei katasztrófavédelemnél

19.07.09 17:03

Varga Noémi hétfőn vette át egyetemi diplomáját, kedden reggel már munkába is állt a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon.

Mérséklődött a szúnyoginvázió: eltűnt a vérszívók többsége Szegeden

19.07.09 16:54

Hatékony volt a két héttel ezelőtti repülős szúnyogirtás Szegeden: a korábbi átlagos 200 helyett legutóbb már ,,csak" 40 szúnyogcsípést számláltak óránként. Maradtak azonban kritikus helyek.

Varga Mihály: Mórahalom a sokkal gyorsabban haladó települések közé tartozik, Szeged lemaradt a fejlődésben

19.07.09 11:36

Varga Mihály pénzügyminiszter szerint nyíltan ki kell mondani, hogy Szeged az elmúlt években lemaradt a megyei jogú nagyvárosok közti versenyfutásban, ezért a fejlődéshez együttműködésre van szükség. A pénzügyminiszterrel a mórahalmi Szent…

A Kass család és barátaik a grafikus vásárhelyi kiállításán

19.07.09 08:36

A hódmezővásárhelyi Alföldi Galériában látható a szegedi származású grafikusművész, Kass János (1927-2010) gyűjteményes kiállítása. A tárlatot a hétvégén a Kass család tagjai és vásárhelyi barátaik keresték fel, a művek között Képiró Ágnes, a Tornyai…

Volt botrány, Botka László most már a sokadik ellenfelére vár

19.07.08 14:06

Végül megállapodott az ellenzék Szegeden, és egységesen felsorakozott Botka László jelenlegi szocialista polgármester mögött. Tizenhét éve nem tudja legyőzni fideszes jelölt.

A(z) "Csongrád-Csanád" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Megye

Kocka alakú dinnyével kísérletezik egy magyar termelő

Pap Róbert Hódmezővásárhelyen már pár éve készült rá, idén végre sikerült, és megértek az első gyümölcsök. Elárulta azt is, milyen az ízük.

Magyar település

Felvonulás után ma kamionhúzó verseny a Sziksóstón - Újra dübörögnek a kamionok

Többszáz kamion látványos és hangos szegedi felvonulásával tegnap délután elkezdődött a majdnem jubileumi XXIX. Nemzetközi Kamionos Country Találkozó, ami a hétvégén a Sziksóson folytatódik.

Magyar település

Kocka alakú dinnyével kísérletezik egy magyar termelő

Pap Róbert Hódmezővásárhelyen már pár éve készült rá, idén végre sikerült, és megértek az első gyümölcsök. Elárulta azt is, milyen az ízük.

Közélet

Rendőrök rántottak vissza egy öngyilkost a tetőről Kecskeméten

Szombaton 17 óra 25 perc körül hívták fel a Bács-Kiskun megyei rendőrséget amiatt, hogy az egyik kecskeméti bevásárlóközpont tetején egy férfi áll, és le akar onnan ugrani. A rendőrség honlapja szerint a Kecskeméti…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló