Csongrád-Csanád hírek

Megye › Csongrád-Csanád

Újra medencébe ugrottak a legfiatalabb vásárhelyi pólósok

21.02.22 14:00

Hétvégén ismét bajnoki mérkőzéseket játszott Bugyi Roland és Szabó Xénia által vezetett 10-11 éves korosztályú csapat - tájékoztatta oldalunkat a Hódmezővásárhelyi Vízilabda Sport Club.

Kispál Ferencre emlékezett Szél István megyei elnök

21.02.22 09:31

"A MAGOSZ alelnökét és Csongrád megyei elnökét, illetve a NAK Csongrád megyei tiszteletbeli elnökét nemcsak gazdatársai tisztelték, Aranykoszorús gazda kitüntetéssel és Kovács Béla-díjjal is elismerték munkáját. Saját gazdaságával is például szolgált…

A(z) "Csongrád-Csanád" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Megye

Lázár: A tram-train beruházás utolsó, de legfontosabb szakaszába érkeztünk!

Már csak pár hónap és elégedetten, biztonságosan tudunk közlekedni Hódmezővásárhely és Szeged között – írja közösségi oldalán Lázár János.

Magyar település

Fegyveres rablás miatt állt bíróság elé Szegeden egy jogász

Kilenc év fegyházbüntetés kiszabását kérte az ügyészség hétfőn a Szegedi Törvényszéken arra a szegedi jogászra, aki tavaly egy pisztollyal megpróbált kirabolni egy postát, majd két nap múlva ötezer forintot zsákmányolt egy…

Magyar település

Márki-Zay Péter nem örül neki, hogy már a szavazás előtt pártot kell a civileknek választaniuk

A Telexnek beszélt erről Hódmezővásárhely polgármestere. Jobban örült volna, ha csak az esetleges választási győzelem után kellett volna vagy kellene a döntésüket közölniük.

Közélet

Eltiltották a sofőröket, mégis volán mögé ültek

Vasárnap Újszászon, hétfőn pedig Jászberényben igazoltattak a rendőrök engedély nélküli sofőrt.

 

Kategória ajánló