Csongrád-Csanád hírek

Megye › Csongrád-Csanád

Eloltották a tüzet, kimentették a macit: A név kötelez - Az Életmentők nyerték a 112-es verseny döntőjét , videó

19.04.05 16:39

Csongrád megye - A fábiánsebestyéni általános iskolások a legjobbak tűzoltásban és életmentésben - derült ki a megyei 112-es szervezetek és a vöröskereszt vetélkedőjén. A játék célja az volt, hogy a gyerekek merjenek cselekedni vészhelyzetben.

Minden trónról letaszítaná a Veszprémet a MOL-Pick Szeged

19.04.05 16:30

A bajnokságban már a Szeged a címvédő, de kupát utoljára 11 éve nyert a MOL-Pick Szeged. Balogh Zsolt a sok vesztes döntő után még egy trónt elfoglalna.

"Meggyilkolták! Elvették tőlünk!" - A koporsó köré gyűlve, zokogva búcsúztak Krisztinától, a Szegeden halálra gázolt lánytól

19.04.05 15:24

Baks - Hangosan zokogva, szomorú énekekkel búcsúzott családja Krisztinától, attól a tizennyolc éves fiatal lánytól, akit szombaton éjszaka gázoltak halálra Szegeden. Az elhunyt lányt Bakson kísérték utolsó útjára.

Zöld fűtésért fúrják meg Szegedet: 2 hónapig járhat nagy zajjal egy-egy kút létesítése

19.04.05 14:20

Európa második legnagyobb zöldenergia- projektje épül Szegeden. Nemrégiben elkezdték az első termálkút fúrását az Etelka soron, összesen 27 kút épül majd a városban.

Vonat alvázán próbált bejutni 4 illegális migráns

19.04.05 11:41

Kelebia Határrendészeti Kirendeltség Vasúti Határátkelőhelyen a rendőrök egy Szerbia irányából belépő vonat átkutatása során április 6-án 6 óra 40 perckor négy külföldit tartóztattak fel, akik afgán állampolgárnak vallották magukat.

Nyakoncsípték a rafkós csalót: több millióval húzott le gyanútlan magyarokat

19.04.05 11:20

Vádat emeltek azzal a harmincöt éves brit férfival szemben, aki társaival hat éve Szegeden nemzetközi hívásokat bonyolított megtévesztett magánszemélyek telefonjairól, több millió forintos kárt okozva - tájékoztatta a Csongrád Megyei...

Jó Reggelt Szeged! – Szabálytalanul közlekednek a Tisza-Lajos körúton

19.04.05 07:35

Egyik olvasónk szerint, nagyjából minden ötödik autós szabálytalanul használja a nemrégiben kialakított buszsávot a Tisza Lajos körút és a Boldogasszony sugárút kereszteződésében. A Tisza Lajos körút felújítása során kialakítottak egy buszsávot,…

A(z) "Csongrád-Csanád" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Megye

A játékosok és az ügynökök pénzéhsége miatt szomorú a MOL-Pick Szeged elnöke

Sokkal több empátiát várt volna el mindenkitől a klubot roppant nehéz helyzetbe hozó időszakban.

Magyar település

A játékosok és az ügynökök pénzéhsége miatt szomorú a MOL-Pick Szeged elnöke

Sokkal több empátiát várt volna el mindenkitől a klubot roppant nehéz helyzetbe hozó időszakban.

Magyar település

Szombaton indítja videósorozatát a Tornyai János Múzeum

A hódmezővásárhelyi Tornyai János Múzeum a koronavírus miatti bezárás időszakában is tartja a kapcsolatot a közönségével az április 4-én, szombaton induló videósorozata révén, amelynek tematikájáról Miklós Péter, a…

Közélet

A családja kétségbeesetten keresi a pénteken eltűnt 13 éves kőszegi lányt

Az édesapa a rendőrségen- és közösségi oldalán keresztül kér segítséget.

 

Kategória ajánló