Csongrád-Csanád hírek

Megye › Csongrád-Csanád

Kiszebáb égetéssel és farsangi Busó-felvonulással búcsúztatják a telet Szegeden

19.02.21 07:46

Igazi mohácsi busókkal, farsangi felvonulással és az ikonikus kiszebáb égetéssel köszönnek el a hideg napoktól a Szent István téren – szombaton érkezik a Szegedi Télbúcsúztató!

Civil összefogás a vásárhelyi sportolókért

19.02.20 18:10

Nyolc vásárhelyi sportoló és két sportvezető elismerésére kerül sor február 22-én. A Polgári Együttműködés Hódmezővásárhelyért Egyesület kezdeményezésére létrehozott díjat a hódmezővásárhelyi cégek és civilek összefogásának köszönhetően magas…

Farsangi forgatag – Óvodások fogadása a hevesi Szent Gellért Katolikus Általános Iskolában

19.02.20 17:01

Ebben a tanévben immár 2. alkalommal fogadtuk Heves város nagycsoportos óvodásait 2019. február 13-án szerdán délelőtt, melyre vidám műsorral, játékos foglalkozással és meglepetéssel készültünk. Iskolánk tornatermében az elsősök és…

Emlékezés a kommunizmus áldozataira az Emlékpontban

19.02.20 14:05

A kommunista diktatúrák mintegy százmillió ártatlan áldozata előtt tisztelgő február 25-i emléknapon a hódmezővásárhelyi Emlékpont minden évben szervez megemlékezéseket.

Tűzifából készítenek madárodúkat Szegeden

19.02.20 12:34

A szegedi Kiss Ferenc Erdészeti Szakgimnázium tanulói segítenek az odúk kihelyezésében.

Nem túl jó a levegő Debrecenben

19.02.20 10:46

Kedden a riasztási, szerdán a tájékoztatási küszöbértéket haladta meg a szálló por légköri koncentrációja Debrecenben - közölte a városháza sajtószolgálata csütörtök reggel az MTI-vel.

Tovább nyomoznak a Szeviép-ügyben

19.02.20 07:46

Szegeden azért húzódhatott évekig bizonyos ügyek kivizsgálása, mert az állt a Botka László vezette város érdekében — minderről Szabó Bálint, a Likvid Kontroll Kft. ügyvezetője beszélt.

Jó Reggelt Szeged – Leépült a szegedi ipar, de most feltámasztanák

19.02.20 07:34

Nyolc Tudományos és Innovációs Parkot létesít a Kormány, ezek közül elsőként a szegedit kezdik el építeni. A száz százalékosan Európai Uniós pénzből megvalósuló ELI-ALPS Lézerközpont mellé építik most a Science Parkot, amitől gazdasági…

A(z) "Csongrád-Csanád" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Megye

Flensburgban is a csoport első helye a tét a Szegednek

Alig 72 órával a PSG ellen aratott bravúros győzelem után újabb kulcsfontosságú meccset játszik a MOL-Pick Szeged, ezúttal Flensburgban.

Magyar település

Flensburgban is a csoport első helye a tét a Szegednek

Alig 72 órával a PSG ellen aratott bravúros győzelem után újabb kulcsfontosságú meccset játszik a MOL-Pick Szeged, ezúttal Flensburgban.

Magyar település

A járt utat elhagyni a járatlanért – Hornok Magdolna úti élményei a BFMK-ban

A Bicskéről Hódmezővásárhelyre költözött Hornok Magdolna bemutatkozó kiállítása tegnap nyílt meg a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ I. emeletén. A festőművész azokból az alkotásaiból válogatott, amelyeket utazási élményei…

Közélet

Szobatársa telefonját lopta el a munkásszállóról

Az esztergomi rendőrök kihallgatták azt a 49 éves férfit, aki egy szállóról ellopta a szobatársa telefonját. A

 

Kategória ajánló