Csongrád-Csanád hírek

Megye › Csongrád-Csanád

Menetrendi és megállóhelyi változások a H8-as és H9-es HÉV vonalán október 19-20-án

19.10.17 11:42

Ideiglenes, a megszokottól eltérő menetrend szerint indulnak a HÉV-ek a H8-as és a H9-es vonalon 2019. október 19-én, szombaton és 20-án, vasárnap, mert Nagyicce és Cinkota, valamint Kerepes és Mogyoród között karbantartási munkákat végeznek. A…

Két autó ütközött össze Nagycsécsen

19.10.17 10:37

Két autó karambolozott, a tűzoltók áramtalanítottak. Két gépkocsi ütközött össze Nagycsécsen, a 35-ös főút Kossuth úti szakaszán. A helyszínre kiérkezett tiszaújvárosi hivatásos tűzoltók megkezdték a karambolos járművek áramtalanítását, valamint a…

Eltörték a szomszéd bordáit a kerti parti alatt

19.10.17 09:53

Meg akarták leckéztetni, ezért többször is agyba-főbe verték a nap folyamán. A szerencsétlenül járt haragosukat életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

Ma kezdődik a huszadik „Találd ki magad!” Pályaválasztási vásár Szegeden

19.10.16 18:42

Rekordszámú kiállítóval és tematikus napokkal készül a huszadik Pályaválasztási vásárra a Csongrád Megyei Kormányhivatal. Idén a rendezvény új helyszínen, a Szent-Györgyi Albert Agórában lesz, ahol 83 kiállító várja – egyetemek, középiskolák,…

Megkezdődött a XX. Hódmezővásárhelyi Festőszimpózium

19.10.16 07:40

A hét festőművész – közöttük három vásárhelyi és négy, az ország más területéről érkezett alkotó – a Tornyai János Múzeum szervezésében október 15. és 24. között alkot a MANK Hódmezővásárhelyi Művésztelepén, s emellett számos közös, sőt az…

Őszi elektronikai hulladékgyűjtés Szegeden

19.10.16 07:23

A nagy érdeklődésre tekintettel a Csongrád Megyei Kormányhivatal október 19-én, szombaton 8-17 óráig Szegeden, a Rákóczi tér 1. szám előtt ismét elektronikai hulladékgyűjtést szervez.

Több tíz millió forint értékű körözött autók Csongrád megyében

19.10.15 10:19

A magyar rendőrök a német és az olasz hatóságok által körözött gépkocsikat foglaltak le a Csongrád megyei határátkelőhelyeken.

A(z) "Csongrád-Csanád" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Megye

Rotary klubtagok az Alföldi Galériában

A 66. Vásárhelyi Őszi Tárlaton tettek látogatást az Alföldi Galériában a Hódmezővásárhelyi Rotary Club tagjai mórahalmi, szentesi, orosházi és szegedi, szintén Rotary-tag vendégeikkel.

Magyar település

Késekkel és egy bárddal próbáltak kirabolni egy dohányboltot

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a két, szerb és szerb-magyar kettős állampolgárságú férfival szemben, akik februárban az egyik szegedi dohányboltot kísérelték meg felfegyverkezve kirabolni - írja az ugyeszseg.hu.

Magyar település

Rotary klubtagok az Alföldi Galériában

A 66. Vásárhelyi Őszi Tárlaton tettek látogatást az Alföldi Galériában a Hódmezővásárhelyi Rotary Club tagjai mórahalmi, szentesi, orosházi és szegedi, szintén Rotary-tag vendégeikkel.

 

Kategória ajánló