Csongrád-Csanád hírek

Megye › Csongrád-Csanád

Online erdeiiskola indul a Madarak és fák napján!

20.05.08 09:32

Online erdeiiskola-sorozatot indítanak az állami és magán erdőgazdaságok; a május 10-én, a Madarak és fák napján kezdődő széria első videójában a madarak és fák kapcsolatáról lesz szó.

Márki-Zay Péter akár Lázár Jánossal is kész vitázni a város anyagi helyzetéről

20.05.08 09:05

Bajban van Hódmezővásárhely, veszélyben az önkormányzati bérek kifizetése júniustól. Márki- Zay Péter és a helyi fidesz között vita van abban, hogy a város gazdasági problémái a jelenlegi vagy korábbi vezetésnek tudhatóak be. A polgármester ennek…

Ma kezdődik a Nyugati tetőszerkezetének felújítása - itt volt már az ideje

20.05.07 20:40

Budapest első főpályaudvara, az 1877-ben átadott Nyugati pályaudvar nem csak azért különleges, mert a párizsi Eiffel tornyot tervező Gustave Eiffel irodája tervezte. Azért is, mert eső idején bent a csarnokban is esik. 

Mégis lesz óriási retrobuli Szegeden

20.05.07 16:14

Ha nem is az eredeti időpontban, de idén is, ezúttal augusztus 20-án a legnagyobb hazai retrobuli, a szegedi Deja Vu Fesztivál nyitja a fesztiválszezont Dél-Magyarországon. Az újításokkal és meglepetésekkel készülő háromnapos…

Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda napok 2020 – Elmarad

20.05.07 09:01

2020. május 7. és 9. között újra az állattenyésztésé és a mezőgazdaságé lesz a főszerep Hódmezővásárhelyen. Már 26. alkalommal rendezik meg az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokat.

Ismét medencébe ugrottak a NICS-HSÚVC sportolói

20.05.07 08:14

A hét elején elkezdődhettek az úszóedzések Hódmezővásárhelyen, miután az érintett egyesületek és az uszodavezetés megegyeztek a medencehasználatról.

A(z) "Csongrád-Csanád" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Megye

Játszóteret kaptak az Éva utcaiak Hódmezővásárhelyen

Csaknem 5 millió forintból újult meg az Éva utcai játszótér. Számos elemet kellett kicserélni, mert balesetveszélyessé váltak.

Magyar település

Építeni csakis szeretettel − kiállítás a Szegedi Dóm Látogatóközpontban 

Az 1938-as hármas szentév eseményeit bemutató kiállítás mától látogatható a Szegedi Dóm Látogatóközpontban.

Magyar település

Oszlopnak hajtott egy autó Hódmezővásárhelyen

Villanyoszlopnak ütközött egy autó Hódmezővásárhelyen, a Makói Országúton. A balesetnél a város hivatásos tűzoltói végzik a műszaki mentést. Az egység áramtalanította a gépkocsit, amely kismértékben zavarja a forgalmat.

Közélet

Drogos sofőrt kapcsoltak le a gyöngyösi rendőrök

A 25 éves férfit kábítószer birtoklással gyanúsítják.

 

Kategória ajánló