Csongrád-Csanád hírek

Megye › Csongrád-Csanád

Az újrahasznosítást népszerűsítették Karcagon

Ma 14:18

A Szent Pál Marista Általános Iskola ÚjrAlkotó címmel hirdetett pályázatot óvodásoknak, iskolásoknak.

Négy határsértőt fogtak el éjszaka Lőkösháza külterületén

Ma 07:46

Négy határsértőt fogtak el a rendőrök Lőkösháza külterületén. Békés megyében az elmúlt 12 órában négy határsértőt fogtak el a rendőrök. A magukat marokkói állampolgárnak valló férfiakat 2021. január 26-án 23 óra előtt néhány perccel…

Szén-monoxid-mérgezés gyanúja Domaszéken

Tegnap 10:59

Szén-monoxid-mérgezés gyanúja miatt riasztották a szegedi hivatásos tűzoltókat Domaszékre, egy Margaréta úti lakóházhoz, ahol rosszul lett egy ember. Az egység a gázszolgáltató munkatársaival közösen végzett méréseket, amelyek kimutatták a…

Változatlanul nincs könnyű helyzetben a véradásszervezés

Tegnap 10:16

Bár valamivel emelkedett a véradók száma az elmúlt héten Csongrád-Csanád megyében, továbbra is több mint ötödével kevesebben adtak vért a vártnál.

Tűz ütött ki egy Makó térségi iskolában

21.01.25 12:32

Szombaton délelőtt kigyulladt a királyhegyesi iskola kazánháza, így nincs fűtés az épületben. Az intézményvezető mára rendkívüli szüntet rendelt el, a gyerekek holnaptól a helyi művelődési ház klubtermeiben tanulnak – olvasható a Makó Híradón.

A(z) "Csongrád-Csanád" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Megye

Országos vers- és novellaíró pályázatot hirdet a Szent István

A Hódmezővásárhelyi Szent István Általános Iskola idén 24. alkalommal hirdeti meg a hagyományos ÍRÓ-DEÁK országos vers-és novellaíró pályázatát.

Magyar település

600 ezer lépést tesz meg egy szegedi futó a Holokauszt magyarországi áldozataiért

Orosz Gábor 400! kilométert tesz majd meg Auschwitz-ig, így szeretne emléket állítani sok százezer magyar honfitársunknak.

Magyar település

Országos vers- és novellaíró pályázatot hirdet a Szent István

A Hódmezővásárhelyi Szent István Általános Iskola idén 24. alkalommal hirdeti meg a hagyományos ÍRÓ-DEÁK országos vers-és novellaíró pályázatát.

Közélet

Fülöp Attila: szintet lépett a rendőrség és a gyermekvédelem együttműködése

Szintet lépett a rendőrség és a gyermekvédelem együttműködése - jelentette ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügykért felelős államtitkára szerdán Budapesten egy gyermekterápiás központ átadásán.

 

Kategória ajánló