Csődvédelem hírek

Gazdaság › Csődvédelem

Életben tartják légitársaságukat az olaszok

19.12.03 15:37

Az olasz kormány újabb áthidaló kölcsönt hagyott jóvá az Alitalia légitársaságnak, hogy fenntartsa a cég működését, amíg nem sikerül új befektetőt találnia.

Nagy bajban az óriási gyógyszercég, amely milliókat tett függővé

19.09.05 06:06

Egyre kisebb az esély, hogy peren kívüli megállapodással rendeződhessen az Egyesült Államok opiátbotránya. A legújabb információk szerint az ügy középpontjából álló Purdue már felkészült arra, hogy csődvédelembe meneküljön az ellene zajló…

A(z) "Csődvédelem" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Négyszáz millió eurós állami kölcsönt kap az Alitalia

További 400 millió eurót biztosít az olasz kormány a meghiúsult privatizáció után az Alitalia számára. A csődvédelemben működő cégnek jövő május végéig kell új tulajdonost találni.

Ország

Az amerikai nemzetbiztonsági tanácsadó Csernobilhoz hasonlította Kína járványkezelését

A csernobili atomkatasztrófához hasonlította Kína járványkezelését Robert O'Brien amerikai nemzetbiztonsági tanácsadó az NBC televíziónak...

Politikus

KDNP: A járvány helyre tette az önmagunkról alkotott képet

Harrach Péter, a párt frakcióvezetője napirend előtti felszólalásában arról beszélt, hogy a járvány lassan lecseng, így fel kell tenni a kérdést, mik a tanulságok, hogyan tovább.

Nagyvilág

Lehet, tényleg hitelből mentenék meg az uniós gazdaságot

A bajor Keresztényszociális Unió (CSU) támogatja a hitelből finanszírozott 500 milliárd eurós (150 ezer milliárd forint) európai uniós gazdasági helyreállítási alapról szóló német-francia kezdeményezést.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló