Csíksomlyó hírek

Nagyvilág › Csíksomlyó

Százezres tömeg hallgatta Ferenc pápát Csíksomlyón

19.06.01 09:31

Szakadó esőben várták a csíksomlyói hegynyeregben a zarándokok Ferenc pápa érkezését. Mutatjuk a helyszínen készült fotókat.

Zarándokok lepték el Csíkszereda utcáit

19.06.01 08:19

Hajnali öt órakor zarándokok ezrei lepték el Csíkszereda és Csíksomlyó utcáit. A hargitai várost már pénteken lezárták a rendőrök, szombat hajnalban pedig a rendőrségi járműveken kívül mást nem engednek be az utcákba. A zarándokok…

Pénteken érkezik Romániába Ferenc pápa

19.05.29 18:37

Az egyházfő látogatásának célja, hogy a hívek lépjenek túl a történelmi megosztottságon és a közjót állítsák a középpontba.

Ünnepi hét a hit jegyében – Magyarok Patrónája Fesztivál Székelyföldön

19.05.19 08:25

Ferenc pápa csíksomlyói látogatása és a hagyományos pünkösdi búcsú közötti héten a Hagyományok Háza, a Magyar Turisztikai Ügynökség, az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Kaszaj Egyesület gazdag közös programmal járul hozzá a jeles…

Vannak még szabad helyek a Székely Gyors-Csíksomlyó Expresszre

19.04.28 09:15

Vannak még szabad helyek a Székely Gyors-Csíksomlyó Expresszre - közölte Mező Tibor, a Kárpáteurópa Utazási Iroda vezetője az M1 aktuális csatorna vasárnap reggeli műsorában.

Dévai Nagy Kamilla énekelteti meg a zarándokvonat utasait

19.03.12 11:20

Tőkés László, Buzánszky Jenő, Böjte atya vagy Ákos, hogy csak néhány hírességet említsünk a tízezer utas közül, akik a 12 év alatt a Székely Gyors Csíksomlyó Expressz zarándokvonatokon utaztak. Most újra Dévai Nagy Kamilla énekelteti meg az ezer…

A(z) "Csíksomlyó" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Elindultak a zarándok vonatok a csíksomlyói búcsúba

A Csíksomlyó Expressz és a Székely Gyors 16 kocsiból álló szerelvénye pénteken kora reggel hagyta el a budapesti Keleti pályaudvart.

Ország

Orban lesz Románia új miniszterelnöke

Ludovic Orbant kérte fel kormányalakításra Klaus Johannis román államfő.

Ismert személy

A Vatikán szentté avatott egy meleg bíborost, akinek eltörölték a melegségét

  A római katolikus egyház október 13-án szentté avatta az angol John Henry Newman bíborost a Vatikánban. Tízezrek vettek részt a Ferenc pápa által vezetett, római szabadtéri szertartáson, ahol Károly herceg is megjelent. Csakhogy az…

Ország

Botrány a Vatikánban: távozik a pápa biztonsági főnöke

A Vatikánban kirobbant pénzügyi-biztonsági botrányt követően benyújtotta lemondását a pápai állam biztonsági szolgálatát vezető Domenico Giani - jelentette az olasz sajtó.

 

Kategória ajánló