Csíksomlyó hírek

Nagyvilág › Csíksomlyó

Százezres tömeg hallgatta Ferenc pápát Csíksomlyón

19.06.01 09:31

Szakadó esőben várták a csíksomlyói hegynyeregben a zarándokok Ferenc pápa érkezését. Mutatjuk a helyszínen készült fotókat.

Zarándokok lepték el Csíkszereda utcáit

19.06.01 08:19

Hajnali öt órakor zarándokok ezrei lepték el Csíkszereda és Csíksomlyó utcáit. A hargitai várost már pénteken lezárták a rendőrök, szombat hajnalban pedig a rendőrségi járműveken kívül mást nem engednek be az utcákba. A zarándokok…

Pénteken érkezik Romániába Ferenc pápa

19.05.29 18:37

Az egyházfő látogatásának célja, hogy a hívek lépjenek túl a történelmi megosztottságon és a közjót állítsák a középpontba.

Ünnepi hét a hit jegyében – Magyarok Patrónája Fesztivál Székelyföldön

19.05.19 08:25

Ferenc pápa csíksomlyói látogatása és a hagyományos pünkösdi búcsú közötti héten a Hagyományok Háza, a Magyar Turisztikai Ügynökség, az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Kaszaj Egyesület gazdag közös programmal járul hozzá a jeles…

A(z) "Csíksomlyó" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Elindultak a zarándok vonatok a csíksomlyói búcsúba

A Csíksomlyó Expressz és a Székely Gyors 16 kocsiból álló szerelvénye pénteken kora reggel hagyta el a budapesti Keleti pályaudvart.

Ismert személy

Kedves levélben köszönte meg Ferenc pápa a szívélyes csíksomlyói fogadtatást

Ferenc pápa Jakubinyi György érseknek címzett levelében köszönte meg a pápalátogatáskor tapasztalt szívélyes fogadtatást Csíksomlyón – írta az erdélyi római katolikus egyházmegyék hírportálja, a romkat.ro.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló