Csíki Sör hírek

Márka › Csíki Sör

Szexista reklámfilmmel rukkolt elő a Csíki Sör

20.05.08 04:55

Saját női alkalmazottaival forgatott, szexinek szánt, de inkább szexista videóval rukkolt elő a Tiltott Csíki Sör.

Ha majd újra utazhatunk, szánjunk időt a székely italok felfedezésére!

20.04.19 07:04

Ha újra felkerekedhetünk, a faluban működő Csíki Sör Manufaktúrát érdemes útba ejteni, mert belekóstolhatunk a hagyományos, modern kémiai összetevők nélküli sörkészítésbe. Torok garantáltan nem marad szárazon.

Ünnepi menü és klíma a MÁV erdélyi járatain

19.11.27 18:01

A brassói Corona InterCity és a Budapesten át Bécsből Kolozsvárra közlekedő Transilvania EuroCity vonat étkezőkocsijában november 30. és január 5. között ünnepi menüt is felszolgálnak. A Corona IC december 15-től klímás hálókocsikkal…

Embertelen tömegnyomort szervezett a Csíki Sör Erdélybe

19.09.28 18:07

3,6 kilométeres dugó volt szombaton a romániai 13A autópályán, de az autópályát választók még mindig jobban jártak, mint azok, akik az E578-as úton mentek volna, ők ugyanis 10 kilométeren át araszoltak a Székelyhon  szerint – írta a Blikk.

Megalakult a Kárpát-medencei Vállalkozásfejlesztési Kamara

19.08.13 14:10

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara székházában 14 alapítóval ma megalakult a Kárpát-medencei Vállalkozásfejlesztési Kamara, az újonnan alakult Kamara fővédnöke Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, elnöke Parragh László.

A(z) "Csíki Sör" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Márka

Nem tudjuk meg, miért kell diplomata útlevél a Fidesz sörösének

A Tiltott Csíki Sör kalandos életű gyártójával kapcsolatban hallgatásba burkolózik a külügy.

Márka

Csökkentek a Heineken söreladásai az első negyedévben

Csökkentek a Heineken söreladásai az első negyedévben a járványügyi korlátozások miatt. A söripari konszern az eladások várható további csökkenése miatt törölte éves eredménytervét.

Életmód

Megvalósult mindenidők kampányígérete – 10 napig a fél városban ingyen sört osztanak

És a Magyar Kétfarkú Kutya Pártnak még csak nem is kellett semmit tennie, hogy megvalósuljon a kampányígéretük. A First Craft Beer összetrombitált több tucat budapesti és környéki helyet, ahol mától május 31-ig, jövő vasárnapig 10…

 

Kategória ajánló