Csernus Imre hírek

Ismert személy › Csernus Imre

Csak semmi finomkodás! – Csernus doktor rendelt a Bessenyeiben

19.11.22 09:04

Dr. Csernus Imre pszichiáter mozgatta meg az agytekervényeket tegnap este a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban. A szókimondó, szembesítő stílus most sem maradt el.

Dr. Csernus Imre újra a BFMK-ban rendel!

19.11.19 09:22

Van olyan élet, amely teli van tűzzel, és van olyan, amelyben sok a hamu. Te melyiket éled?- teszi fel a kérdést előadásain dr. Csernus Imre. Az ismert pszichiáternek idén jelent meg legújabb, Egy életed van című könyve, így november 21-én, csütörtökön…

Daganat miatt műtötték Csernus Imrét

19.07.10 16:42

Intő jelnek, figyelmeztetésnek tekinti daganatát Csernus Imre, akit nemrég műtöttek meg betegsége miatt.

Toxikoma - Drogos alfahímről és egy elszállt pszichiáterről szól Herendi új filmje

19.07.04 10:47

A héten indul Szabó Győző azonos című önéletrajzi írásán alapuló mozifilm, a Toxikoma  forgatása. Szabó Győzőt Molnár Áron, Csernus Imrét Bányai Kelemen Barnabás alakítja, a film producerei Illés Gabr...

A(z) "Csernus Imre" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Végrendelkezett Csernus doki, elfogadta a halált

Csernus Imre már nem fél a haláltól, a hagyatékát is elrendezte.

Életmód

Betegségek helyett ipari forradalmat hoz az 5G

Az 5G-ről olyan álhírek terjednek, hogy a mikrohullámú jelek kibocsátásával rákot és komoly egészségügyi problémákat okozhat, ezt azonban már rengeteg tudományos kutatás cáfolta.

Sport

Úszás: egy évvel elhalasztják az Abu-dzabi rövid pályás vb-t

A tervezettnél egy évvel később, 2021. december 13. és 18. között rendezi meg a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség (FINA) a soron következő rövid pályás úszó-világbajnokságot.

Ismert személy

Egy nagy visszatérővel búcsúzik utolsó adásával a Made In Karantén

Ma a hatodik, egyben az utolsó egymillió forintot is odaítéli a zsűri: Sztarenki Dóri, ByeAlex, Gáspár Laci és Szabó Győző!

 

Kategória ajánló