Cser-Palkovics András hírek

Politikus › Cser-Palkovics András

Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere volt a vendégünk a Pesti Hírlap Élő mai adásátban, itt visszanézheti

20.04.21 19:52

A keddi adásban a fideszes városvezetőt Trencséni Dávid, lapunk főszerkesztője kérdezte. Székesfehérvár polgármestere az országosnál szigorúbb szabályozást vezetett be a megyeszékhelyen húsvétkor. Ismeri-e már a hivatalos városi…

Az ügyeletes bölcsőde dolgozóinak mondott köszönetet Cser-Palkovics András

20.04.21 17:04

Székesfehérvár polgármestere közösségi oldalán fejezte ki köszönetét, a jelenlegi helyzetben működő ügyeletes bölcsőde lakóinak.

Cser-Palkovics András megköszönte a fehérvári mentők munkáját

20.04.18 10:16

Pénteken Cser-Palkovics András ellátogatott a Székesfehérváron szolgálatot teljesítő mentőkhöz, hogy köszönetet mondjon, és átadja a kért maszkokat, ásványvizet.

Meghaladja a 3000 főt a székesfehérvári járásban a munkanélküliek száma, 60 százalékuk fehérvári

20.04.15 16:50

Jelentős részük a szolgáltatások és vendéglátás területéről, az egyéni vállalkozók köréből vagy éppen a külföldről hazatérő munkát kereső emberekből tevődik össze - nyilatkozta Dr. Cser-Palkovics András.

Székesfehérváron lehet a legszigorúbb a húsvéti korlátozás

20.04.10 13:16

Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere bejelentette, hogy pénteken 14 órától hétfőn éjfélig új kijárási szabályok lépnek érvénybe a megyeszékhely közterületein. 

Bekeményített Székesfehérvár: kötelező maszk és 10 méter távolság a közterületeken

20.04.09 20:28

Székesfehérvár polgármestere, Cser-Palkovics András élt a kormány által adott szigorítási lehetőségekkel: 10 méteres távolságban egymástól lehet csak az utcán tartózkodni, kötelező maszkot hordani, közterületről pedig kitiltják a gyerekeket.

A(z) "Cser-Palkovics András" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Cser-Palkovics András: Jó lett volna, ha ismerjük a városi koronavírus-adatokat

Székesfehérvár fideszes polgármestere az Indexnek azt mondta, nem kapták meg a településekre vonatkozó adatokat. Arról is beszélt: érzékeny veszteség a városnak az iparűzési adó kormányzati elvonása. Székesfehérvár…

Magyar település

Tenisz: 128 teniszező indul a négynapos tornán Fehérváron

A koronavírus-járványt követően Székesfehérváron indítja újra a hazai teniszéletet a Magyar Tenisz Szövetség: a Fehérvár-kupa négynapos, nagyszabású tornán 128 teniszező indul.

Közélet

Botka: nem az számít, hogy hívják ezt a megyét

„Azt mondom, a nap végén nem az számít, hogy hívják ezt a megyét, hanem az, milyen emberek élnek benne” - tapintotta meg a lényeget Szeged polgármestere, aki Facebook-oldalán osztotta meg gondolatait.

Megye

Tenisz: 128 teniszező indul a négynapos tornán Fehérváron

A koronavírus-járványt követően Székesfehérváron indítja újra a hazai teniszéletet a Magyar Tenisz Szövetség: a Fehérvár-kupa négynapos, nagyszabású tornán 128 teniszező indul.

 

Kategória ajánló