Cser-Palkovics András hírek

Politikus › Cser-Palkovics András

Hétfőn mutatja be programját Balázsy Péter

Tegnap 07:10

Hétfőn mutatja be terveit, elképzeléseit dr. Balázsy Péter, a Fidesz–KDNP polgármesterjelöltje. Dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere lesz a fórum vendége.

Cser-Palkovics András: Létezik fenntartható városmodell

19.09.18 09:38

Milyen kihívásokkal jár egy erős helyi gazdasággal rendelkező nagyváros vezetése; mi a válasz a besűrűsödött közlekedésre és az egyre több vendégmunkásra; miben van és miben nincs döntési joga a városnak az oktatás és az egészségügy terén?…

Óriáskerék lesz a Zichy ligetben

19.09.17 07:07

Dr. Cser-Palkovics András hétfőn jelentette be az óriáskerék érkezését. A hétvégi Lecsófőző Vigasságon már élvezhetjük is a pazar kilátást a Zichy ligetben.

Cser-Palkovics András lett idén az év polgármestere

19.09.14 06:58

Rendkívül megtisztelő számomra, hogy ilyen elismerésben részesítettek, meglepett a döntés, ami ugyanakkor nagyon jólesett – mondta Székesfehérvár városvezetője.

Robottechnikai központ jött létre Székesfehérváron

19.07.09 19:29

Ipari Robottechnikai Központ jött létre, köszönhetően Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat, a Hanon Systems Hungary Kft, az Óbudai Egyetem, valamint az Arconic-Köfém Kft összefogásának eredményeként. Az átadóünnepségen Földesi…

Kiakadt Székesfehérvár fideszes polgármestere, hogy a kormányhivatal engedélyezte a horvát szennyvíziszap lerakását a városnál

19.06.28 19:53

Rendkívüli közgyűlést hív össze Székesfehérvár fideszes polgármestere, Cser-Palkovics András a Székesfehérvár közelében lerakott horvát szennyvíziszap miatt – vette észre a 24.hu a politikus Facebook-oldalán.

Máv Előre: száztíz éves a legrégebbi fehérvári klub

19.05.31 21:40

Nemcsak a 110 éves múlt dicső, hanem a jövő is biztató Székesfehérvár legrégebbi sportegyesületében, a MÁV Előre SC-ben – fogalmazott Cser-Palkovics András polgármester a pénteki ünnepségen.

A fehérvári fideszes polgármester védte meg a terhes DK-s képviselőt, akit súlya miatt támadtak

19.02.20 17:01

Cser-Palkovics András felháborítónak és visszataszítónak tartja azt, ahogy képviselőtársával bántak, és reméli, hogy ez nem fogja visszariasztani a nőket a közélettől. És szurkol "Jucinak" a következő hónapokhoz.

A(z) "Cser-Palkovics András" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Két volt állami gondozott pár esküvőjén vehettünk részt pénteken

Pénteken a Hiemer-ház házasságkötő termében két volt állami gondozott pár, Nagy Albert és Spanner Ramóna, valamint Balázs András és Molnár Mónika kötöttek – ahogy Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere…

Közélet

Grezsa István: Október 13-án tehetünk érte, hogy legyen békességünk is

Hódmezővásárhely polgármesterjelöltje a sóshalmi szüreti napon tett látogatást.

Magyar település

Hosszabbításban harcolta ki a győzelmet a Fehérvár az EBEL-ben

A magyar csapat a második harmad elején még kétgólos hátrányban volt.

Megye

Hosszabbításban harcolta ki a győzelmet a Fehérvár az EBEL-ben

A magyar csapat a második harmad elején még kétgólos hátrányban volt.

 

Kategória ajánló