Cser-Palkovics András hírek

Politikus › Cser-Palkovics András

Cser-Palkovics: A fővárosi közgyűlés döntésének gyötrelmes az üzenete a nemzet felé

19.11.07 15:10

Székesfehérvár kormánypárti polgármestere bejelentette: az augusztus 20-i állami ünnepségek Székesfehérvárra és Esztergomba költözését javasolja.

Játék a kastélyban – Díjátadóval egybekötött premier a Vörösmarty Színházban

19.10.08 09:06

Önálló társulatának megalakulásának negyedszázados évfordulóját ünnepli a teátrum ebben az évadban, amelynek első bemutatója Molnár Ferenc Játék a kastélyban című komédiája volt október 5-épn. A premiert ünnepélyes pillanatok is megelőzték:…

Dupla esküvőt tartottak a Hiemer-házban

19.09.24 07:09

Meghitt, boldog pillanatok, rendhagyó ceremónia - különleges menyegzőt tartottak a Hiemer-házban szeptember 20-án. A volt állami gondozott fiatal párokat Cser-Palkovics András, városunk polgármestere adta össze.

Hétfőn mutatja be programját Balázsy Péter

19.09.21 07:10

Hétfőn mutatja be terveit, elképzeléseit dr. Balázsy Péter, a Fidesz–KDNP polgármesterjelöltje. Dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere lesz a fórum vendége.

Cser-Palkovics András: Létezik fenntartható városmodell

19.09.18 09:38

Milyen kihívásokkal jár egy erős helyi gazdasággal rendelkező nagyváros vezetése; mi a válasz a besűrűsödött közlekedésre és az egyre több vendégmunkásra; miben van és miben nincs döntési joga a városnak az oktatás és az egészségügy terén?…

Óriáskerék lesz a Zichy ligetben

19.09.17 07:07

Dr. Cser-Palkovics András hétfőn jelentette be az óriáskerék érkezését. A hétvégi Lecsófőző Vigasságon már élvezhetjük is a pazar kilátást a Zichy ligetben.

A(z) "Cser-Palkovics András" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Cser-Palkovics a budapesti eredményekről: nem azt kellett volna mondani, hogy az ellenfél alkalmatlan

A székesfehérvári polgármester arról is beszélt a Heteknek, hogy miben kellett volna változtatni a budapesti kampányban.

Magyar település

Menetrendszerinti busznak ütközött egy autó Fehérváron

Személyi sérüléses baleset miatt teljes szélességében zárják az utat.

Megye

Menetrendszerinti busznak ütközött egy autó Fehérváron

Személyi sérüléses baleset miatt teljes szélességében zárják az utat.

 

Kategória ajánló