Csepel hírek

Budapest › Csepel

Éled a város, torlódnak a fővárosba vezető utak

20.11.18 08:29

Telítődnek a sávok az M3-as autópálya bevezető szakaszán az M0-s autóúttól befelé, torlódnak a Csepel-szigetről bevezető utak is.

Erzsébetvárosi közös képviselőknek: Társasházak Tűzbiztonsága Napok (az idén, amit lehet, online rendeznek)

20.11.17 16:34

A konzultáció célja a társasházak közös képviselőinek, kezelőinek, üzemeltetőinek egyedi tájékoztatása az általuk képviselt, üzemeltetett épületre vonatkozó tűzvédelmi előírásokról, a hatósági ellenőrzés során ott tapasztalt esetleges hiányosságokról,…

Videón, ahogy brutálisan összevernek egy idős férfit a 148-as buszon

20.11.05 11:10

Társtettesként elkövetett életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat a Fővárosi Főügyészség azzal a két férfival szemben, akik két és fél évvel ezelőtt brutálisan összevertek egy idős férfit az Ady Endre út irányába közlekedő 148-as buszon.

Járványhelyzetben is kilakoltatnak Csepelen

20.11.03 19:16

Két hét sincs hátra a kilakoltatási moratórium kezdetéig, de Csepel önkormányzata két lakosának nem kegyelmezett, pedig ők szerettek volna tovább törleszteni, és csak a telet akarták volna kihúzni a lakásban.

Kilakoltattak egy csepeli férfit és beteg anyját

20.11.03 15:52

A moratórium előtt kevesebb mint két héttel tették utcára Elemért és édesanyját, akik 1,7 milliós tartozásukból az elmúlt évben 700 ezer forintot már törlesztettek. Az önkormányzat a nemzeti vagyon védelmére hivatkozva lakoltatta ki őket.

A(z) "Csepel" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Budapest

Ismét a csepelieké a bajnokok sorát kinevelő sportklub

A csepeli Kozma István Magyar Birkózó Akadémia Alapítvány visszavásárolta a Csepel SC Alapítványt - közölte Németh Szilárd.

Közélet

Meggyújtották az első gyertyát Debrecen adventi koszorúján

Debrecen - Nem ünnepelhetjük olyan széles családi, baráti körben a karácsonyt, mint korábban, így most érezhetjük igazán, mekkora ajándék az, amit eddig természetesnek vettünk – mutatott rá Papp László polgármester.

Politikus

Szájer József lemond az EP-képviselőségről

A Fidesz-KDNP politikusa azt közölte, hogy a döntés nincs összefüggésben az európai színtéren most zajló, minden eddiginél ádázabb küzdelem tartalmával.

Közélet

Határsértőt tartóztattak fel Ásotthalomnál

Határsértőt tartóztattak fel Ásotthalomnál Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 29., v - 19:16 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az…

 

Kategória ajánló