Cseke Katinka hírek

Ismert személy › Cseke Katinka

Így ünnepelt az idén a durván lefogyott Cseke Katinka

19.12.27 10:22

Cseke Katinka alig várta az ünnepeket, hogy végre több időt tölthessen családjával. A színésznő több mint harminc kilótól szabadult meg az idén, remek formáját az ünnepeket alatt is megtartotta. 

Csalók élnek vissza a Cseke Katinka nevével

19.12.13 08:37

Az internetes csalók azt használják ki, hogy a Jóban Rosszban volt színésznője rengeteget fogyott indiai gyógynövénykészítménnyel. Most hasonló és más szereket is reklámoznak a nevével. Cseke Katinta úgy érzi, tehetetlen velük szemben.

Zámbó Krisztián berágott Sebestyén Balázsra

19.11.06 09:34

Sebestyén Balázst Zámbó Krisztián küldte el melegebb éghajlatra, Vásáry André Majkának szólt be, ráadásul Mádai Vivien és Cseke Katinka is vitázott.

A(z) "Cseke Katinka" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Hatalmas verekedés tört ki Cseke Katinka miatt: Csőre Gábor mesélte el a történetet

Hatalmas verekedés tört ki Cseke Katinka miatt: Csőre Gábor mesélte el a történetet

Kultúra és szórakozás

Babát vár a Jóban Rosszban sztárja

A Jóban Rosszban gyönyörű színésznője nem csak a sorozat forgatókönyve szerint hordja szíve alatt szerelme gyümölcsét, ugyanis Adri májusra várja kisbabáját. Réti Adrienn helyzetét nem könnyíti meg a koronavírus, ugyanis…

Ismert személy

Rendőrnek adta ki magát, így zaklatta Muri Enikőt az egyik rajongója

Rendőrnek kiadva magát, hetekig zaklatta egy rajongója Muri Enikőt (29)! Az énekesnő nagyon megijedt a férfitól, ezért feljelentette, s végül a zaklatóját el is kapták a valódi egyenruhások. Az idén 25 éves Sugarloaf frontembere a…

Ország

200 kilométerről látszik a Himalája

Kitisztult a levegő, amióta megállt az élet Indiában. A világháború óta nem láttak ilyesmit a helyiek.

 

Kategória ajánló