Csehország hírek

Ország › Csehország

A lengyelek a legoptimistábbak a rendszerváltás megítélésében

19.11.03 09:42

A lengyelek a legoptimistábbak a V4-es országok polgárai  közül az 1989-es, illetve a jelenlegi helyzet megítélésében. Összesen 74 százalékuk gondolja, hogy az emberek döntő többsége most jobban él, mint a kommunista rendszerben. A csehek 61%-a, a…

Kelet-európai kézbe került a Metro

19.11.01 13:52

Mintegy harminc százalékos részesedést szerzett a Metro AG német kereskedelmi üzletláncban a cseh EP Global Commerce (EPGC) befektetői csoport.

Szemenyei János főszereplésével érkezik a Sztárcsinálók

19.11.01 08:58

Február 1-én az UP Újpesti Rendezvénytérben mutatja be a PS Produkció Várkonyi Mátyás és Miklós Tibor rockoperáját. Szente Vajk rendezésében a főbb szerepeket Szemenyei János, Cseh Dávid Péter, Kecskés Tímea és Sári Éva alakítja. Az előadás…

Elöregedett a Csehország autóparkja

19.10.30 21:31

A Csehországban bejegyzett csaknem 6 millió személygépkocsi átlagéletkora szeptemberben 14,87 év volt - közölte a cseh autóipari szövetség szerdai közleményében.

Visegrádi Kupa: hiába szerzett vezetést, kikapott és kiesett az Ftc

19.10.29 20:34

Egy nappal az Újpest elleni győztes bajnokit követően az FTC-Telekom jégkorongcsapata a Visegrádi Kupában már nem tudott győzni: a cseh HC Poruba otthonában 5–2-es vereséget szenvedett, így nem került be a sorozat elődöntőjébe.

Románia legnézettebb tévécsatornája is a Telenor tulajdonosához kerül

19.10.28 18:42

A Pro TV és több más testvércsatorna is a Petr Kellner cseh milliárdos által birtokolt PPF befektetési alapnál landol.

A(z) "Csehország" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Ország

Húsz tonna Milkát loptak Ausztriában

A csokigyár kivételesen egy magyar fuvarozóra bízta a szállítást, aki egy cseh alvállalkozót kért fel.

Nagyvilág

Egészpályás letámadás

A prágai megmozdulás arra is rá kell ébresszen bennünket, a konzervatív és a liberális eszméket vallók által lenézett demokratákat, hogy bizony az ellenség komoly lépést tett a stratégiai győzelem felé.

Ország

Közeledik a december és vele együtt a havazás is

A rendkívül meleg november után úgy tűnik, hogy Szlovákia alacsonyabban fekvő vidékeire is megérkezik a havazás.   Több meteorológiai modell is lehűlést jelez december első felére, de a hőmérséklet-csökkenés már…

Ország

Tízezrek tiltakoznak egy szilveszteri koncert miatt Lengyelországban

A medvék élőhelyére áthelyezett koncert miatt tavaly is elpusztult egy medve.

 

Kategória ajánló