Csehország hírek

Ország › Csehország

Rosszkor tapsol, körmét rágja, zavarban van Cseh Katalin, azt sem tudja, hol van

19.07.05 13:15

Cseh Katalin, a Momentum EP-képviselője összevissza tapsikol, kínosan rágja a körmét, jól láthatóan azt sem tudja, hogy hol van – mindez abból a felvételből derül ki, amin a „politikus” látható az Európai Parlament ülésén. A magát korábban Katkának…

Kormányválság fenyeget Csehországban

19.07.04 18:20

Kormányválság fenyeget Csehországban, mert Milos Zeman államfő nem hajlandó leváltani Antonín Stanek kulturális minisztert.

Román magyargyűlölővel fotózkodott a momentumos Cseh Katalin

19.07.03 15:56

A momentumos politikusnak úgy tűnik, teljesen vállalható Dacian Ciolos személye. Elmagyarázzuk, hogy józan eszű embereknek miért nem az.

Születésnapon a születés ellen kampányolt

19.07.03 13:11

Az Alapjogokért Központ vette észre, hogy néhány napja Cseh Katalin a születésnapján az abortuszklinikák hálózatát üzemeltető Planned Parenthood támogatására szólította fel a követőit.

Bronzérmet szerzett az Európa Bajnokságon a kapuvári utánpótlás karatés

19.07.02 20:06

25 ország részvételével zajlott Prágában az U16, U18, U20 Shinkyokushin Karate Európa Bajnokság a hétvégén.

Babis: Timmermans megválasztása teljes katasztrófa lenne

19.07.02 17:57

Prága olyan bizottsági elnököt akar, aki nincs negatív véleménnyel a kelet-közép-európai régióról.

Andrej Babis: a néppárt nem mondhat le az EB elnöki címéről

19.07.02 14:57

"Frans Timmermans sokkal inkább megosztja Európát, mint egyesíti, ezért a V4-ek nem akarják őt vezetőnek" – fogalmazott a cseh kormányfő a néppárti ellenállás miatt megrekedt brüsszeli tárgyalások után.

Lekeleteurópaizták Salvinit, amiért Orbán, Babiš, Kaczyński társaságában szavazott

19.07.02 14:35

Címlapon sértette vérig legérzékenyebb pontján Matteo Salvini olasz belügyminisztert a berlini Die Tageszeitung napilap. Nemes egyszerűséggel lekeleteurópaizta, amiért a magyar, a lengyel és a cseh kormányfővel együtt nem támogatta Frans Timmermans…

A(z) "Csehország" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Ország

Szabad lesz az út Prágába és Pozsonyba is

Éjféltől Magyarország, Szlovákia és Csehország megnyitják határaikat egymás állampolgárai számára – jelentette be Szijjártó Péter.

Nagyvilág

A cseheknél megnyitottak az iskolák

Prága - Két és fél hónapos szünet után hétfőn Csehországban újra megnyíltak az általános iskolák alsó tagozatai, a vendéglők és a szállodák.

Ország

Brutális pusztítást végzett a fagy a gyümölcsösökben: világszerte óriási a kár

Újabb fagyok pusztítottak Lengyelországban. Kínában az almaféléket károsította az időjárás három almatermelő tartományban, és az ukrán áfonyatermelést is nehéz helyzetbe sodorta a fagy, írta meg a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara…

Ország

Szabad lesz az út Prágába és Pozsonyba is

Éjféltől Magyarország, Szlovákia és Csehország megnyitják határaikat egymás állampolgárai számára – jelentette be Szijjártó Péter.

 

Kategória ajánló