Cseh Katalin hírek

Politikus › Cseh Katalin

Cseh Katalin: a kormány nem védte meg a munkahelyeket!

20.09.14 13:56

Orbán Viktor csak a levegőbe beszélt, amikor a koronavírus-járvány első hullámakor azt mondta, annyi munkahelyet hoznak létre, amennyit a vírus tönkretesz - írja a közösségi oldalán a Momentum EP-képviselője.

Cseh Katalin: a kormány gazdaságvédelme egy kudarc, nálunk volt a legnagyobb zuhanás

20.09.10 09:46

Elfogadta a Európai Parlament szakbizottsága Cseh Katalin javaslatát, melynek eredményeként valódi beleszólást kaphatnak az önkormányzatok, a szabad városok és a civil szervezetek abba, hogyan költsék el az úgynevezett „React EU-pénzeket”.

Liberálisok brüsszeli áskálódása Magyarország ellen

20.09.08 17:43

A liberálisok nem nyugszanak, mindig és minden lehetőséget megragadnak, ha Magyarország ellen áskálódhatnak Brüsszelben – írta az Alapjogokért Központ.

Cseh Katalin nagyon kiakadt: szerinte a kormány képtelen megvédeni a gazdaságot

20.09.08 17:43

Cseh Katalin közösségi oldalán arról írt: a kormány képtelen megvédeni a magyar gazdaságot a járvány alatt, ezért meg kell akadályozni, hogy a második hullám alatt megismétlődjön a kormány „kudarcos politikája”.

EP-coki Orbánnak: az EU-s pénzek elköltésébe az önkormányzatokat, a civileket és a szakszervezeteket is be kell vonni!

20.09.07 22:07

Hétfőn szavazta meg az Európai Parlament uniós forrásokkal foglalkozó bizottsága Cseh Katalinnak, Momentum EP-képviselője módosító javaslatát, miszerint koronavírus-járvány után a gazdasági helyreállításra szánt támogatást  csak úgy…

Fehérorosz válság: Cseh Katalin páros lábbal szállt bele Orbán Viktorba

20.08.13 11:01

„Meddig hallgatnak Orbánék?” – tette fel a kérdést Cseh Katalin közösségi oldalán. A politikus a fehérorosz helyzettel kapcsolatban várja a magyar kormány véleményét, ahol, mint írja: „immár harmadik napja vonulnak utcára a belarusz demonstrálók,…

Sajtóra kér pénzt a baloldal

20.08.07 07:16

Az EU-nak is költenie kell a magyar sajtószabadságra - ezt írta a Politicóban megjelent véleménycikkében Cseh Katalin.

A magyar baloldal külföldi segítséggel jutna hatalomra

20.08.06 23:20

Cseh Katalin javaslata a magyar szuverenitás csökkentéséről és a Momentum hatalmi pozícióiról szól.

A(z) "Cseh Katalin" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Cseh Katalin: a kormány nem védte meg a munkahelyeket!

Orbán Viktor csak a levegőbe beszélt, amikor a koronavírus-járvány első hullámakor azt mondta, annyi munkahelyet hoznak létre, amennyit a vírus tönkretesz - írja a közösségi oldalán a Momentum EP-képviselője.

Ország

BL: fordított az orosz harmadik; iksz a cseh–dán párharcban

Elkezdődött a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének rájátszása: az orosz bajnoki bronzérmes FK Krasznodar hátrányból felállva 2–1-re legyőzte a görög PAOK-ot, míg a Slavia Praha–Midtjylland találkozón nem született gól.

Közélet

Kovács Tibor: „Én vagyok az ellenzék jelöltje”

Vasárnap időközi választást tartanak Hajdúszoboszlón. A momentumos Kovács Tibor ellen nem indított jelöltet egyetlen ellenzéki párt sem. Egyértelmű, hogy ki mögött sorakoznak fel.

Közélet

Ez is lehet egy opció: új EU-t alapítanának a magyarok és a lengyelek nélkül

„Képesek vagyunk kidolgozni egy új költségvetést a kormányok együttműködése útján, vagy alapítunk egy új Európai Uniót Magyarország és Lengyelország nélkül?” – ezt a kérdést vetette fel Mark Rutte holland miniszterelnök a holland…

 

Kategória ajánló