Cseh Katalin hírek

Politikus › Cseh Katalin

Momentum: Věra Jourovának igaza van, a jogállamiságot nem fenyegetheti veszély

20.11.22 15:17

Cseh Katalin és Donáth Anna szerint az uniós támogatások jogállamisági feltételhez kötése elejét veszi a visszaéléseknek és a korrupciónak.

Cseh Katalin: a kormány nem védte meg a munkahelyeket!

20.09.14 13:56

Orbán Viktor csak a levegőbe beszélt, amikor a koronavírus-járvány első hullámakor azt mondta, annyi munkahelyet hoznak létre, amennyit a vírus tönkretesz - írja a közösségi oldalán a Momentum EP-képviselője.

Cseh Katalin: a kormány gazdaságvédelme egy kudarc, nálunk volt a legnagyobb zuhanás

20.09.10 09:46

Elfogadta a Európai Parlament szakbizottsága Cseh Katalin javaslatát, melynek eredményeként valódi beleszólást kaphatnak az önkormányzatok, a szabad városok és a civil szervezetek abba, hogyan költsék el az úgynevezett „React EU-pénzeket”.

Liberálisok brüsszeli áskálódása Magyarország ellen

20.09.08 17:43

A liberálisok nem nyugszanak, mindig és minden lehetőséget megragadnak, ha Magyarország ellen áskálódhatnak Brüsszelben – írta az Alapjogokért Központ.

Cseh Katalin nagyon kiakadt: szerinte a kormány képtelen megvédeni a gazdaságot

20.09.08 17:43

Cseh Katalin közösségi oldalán arról írt: a kormány képtelen megvédeni a magyar gazdaságot a járvány alatt, ezért meg kell akadályozni, hogy a második hullám alatt megismétlődjön a kormány „kudarcos politikája”.

EP-coki Orbánnak: az EU-s pénzek elköltésébe az önkormányzatokat, a civileket és a szakszervezeteket is be kell vonni!

20.09.07 22:07

Hétfőn szavazta meg az Európai Parlament uniós forrásokkal foglalkozó bizottsága Cseh Katalinnak, Momentum EP-képviselője módosító javaslatát, miszerint koronavírus-járvány után a gazdasági helyreállításra szánt támogatást  csak úgy…

A(z) "Cseh Katalin" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Momentum: Věra Jourovának igaza van, a jogállamiságot nem fenyegetheti veszély

Cseh Katalin és Donáth Anna szerint az uniós támogatások jogállamisági feltételhez kötése elejét veszi a visszaéléseknek és a korrupciónak.

Ország

Számos újítás a MÁV app-ban

Az elmúlt időszakban számos fontos újítással bővült a MÁV mobilalkalmazás. Többek között letölthetők és továbbíthatók a menetjegyek, és több vidéki város mellett már december 2-től az Ausztriába, Szlovákiába, Csehországba,…

Közélet

Így reagáltak a magyar pártok és politikusok a Szájer-ügyre

„Szájer József botránya a Fidesz teljes erkölcsi csődje!” – írta a Momentum Mozgalom. Az MSZP szerint Borkai Zsolt, Kaleta Gábor és Szájer József a Fidesz családpolitikája.

Közélet

Durván zaklatják a szombathelyi Szájer Józsefet

Összekeverik a botrányhőssel. “Meg kérek mindenkit hogy ne üzenjenek főleg mocskos dolgokat mert nem én vagyok az a bizonyos Szájer József köszönöm” – írja Szájer József Facebook oldalán. Csakhogy ő nem a…

 

Kategória ajánló