Cseh Katalin hírek

Politikus › Cseh Katalin

Cseh Katalin alaposan túllőtt a célon

19.11.19 09:53

Az elmúlt egy-két év fejleményei azt mutatják, hogy a Magyarország érdekeivel szemben megengedhetőnek vélt politikai eszközök is változnak.

Cseh Katalin: "kegyelemkettessel engedték tovább Várhelyit"

19.11.18 17:01

"Várhelyi Olivér izzadtságszagú pótvizsga után lesz szomszédság- és bővítéspolitikáért felelős uniós biztos" - írja Facebook-posztjában a momentumos Cseh Katalin.

Negatív következményei lehetnek, ha a magyar ellenzék a saját hazáját támadja

19.11.17 18:40

A momentumos Cseh Katalin néhány nappal ezelőtt jelentette be, hogy az amerikai kongresszus elé viszi a magyar jogállamiság kérdéseit. Szánthó Miklós szerint hosszú távon negatív következménye lesz annak, hogy a magyar ellenzék a saját hazáját…

Balczó: Elfogadhatatlan a Momentum romániai kampánya

19.11.15 12:45

Az országgyűlési képviselő elfogadhatatlannak tartja, hogy Cseh Katalin és Fekete-Győr András is a hétvégi romániai elnökválasztás előtt inkább a liberális román jelölt mellett kampányolt.

Schiffer kegyetlenül kiosztotta Cseh Katalint

19.11.15 10:40

A Momentumk EP-képviselője azt kérte az amerikai kongresszustól, hogy a NATO vállaljon szerepet a magyar jogállamiság normáinak kikényszerítésében. Schiffer András, az LMP egykori társelnöke egy nagyon másképp látja és ennek a…

Ujhelyi István visszaszólt Deutsch Tamásnak: Tomi, dobj be egy csík kólát, mert megint kifordultál önmagadból

19.11.14 22:21

Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője csütörtök délután a Facebookon siratta el Várhelyi Olivér első körben kudarccal végződő csütörtöki EU-biztosi meghallgatását, a többi között arról írva, hogy „az Ujhelyi-féléknek”, vagyis  Gyurcsány Ferencnek,…

„Károlyi Mihályné” Cseh Katalin

19.11.14 09:53

A Momentum hazafiatlan megnyilvánulásai gyomorfogatók és vészjóslók is. Ők a hazájuk és nemzetük ellen irányuló politizálásban érdekeltek, érdemes lenne kideríteni, hogy kinek a megbízásából.

A(z) "Cseh Katalin" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

A momentumos Cseh Katalin már nem is tagadja: csak azért van az EP-ben, hogy Magyarországnak ártson

Soha senki nem merészkedett el addig, mint Cseh Katalin, a Momentum európai parlamenti (EP) képviselője, aki a napokban az ATV Egyenes Beszéd című műsorában értékelte Várhelyi Olivér kinevezését.

Ország

Borussia Dortmund - Slavia Praha: Tüzes este előtt állunk

A Dortmundnak a továbbjutáshoz nyernie kéne, és bízni abban, hogy a tartalékos Barca nem kap ki az Intertől. A Slavia és a Barcelona görcs nélkül focizhat, hisz a katalánok már továbbjutók, a csehek pedig biztosan a 4. helyen zárnak.

Közélet

Terézváros új, momentumos polgármestere semmissé tenné a közétkeztetési pályázatot

Soproni Tamás a "koncessziós pályázat eredménytelenné nyilvánítását és új pályázat kiírását" kezdeményezte.

Közélet

A momentumos Cseh Katalin már nem is tagadja: csak azért van az EP-ben, hogy Magyarországnak ártson

Soha senki nem merészkedett el addig, mint Cseh Katalin, a Momentum európai parlamenti (EP) képviselője, aki a napokban az ATV Egyenes Beszéd című műsorában értékelte Várhelyi Olivér kinevezését.

 

Kategória ajánló