Csárdi Antal hírek

Politikus › Csárdi Antal

Mintha nem lenne holnap: két hét alatt 336 millió forintot költött el óriásplakátokra a kormány

20.05.20 11:02

Május első felében 336 millió forintot költött a kormány a gazdaságvédelmi akciótervet reklámozó óriásplakátokra – derült ki Csárdi Antal LMP-s országgyűlési képviselő közérdekű adatigényléséből – írja az Index.

Csárdi Antal szerint a kormány leszámolást folytat

20.05.12 10:17

Az LMP képviselője szerint a kormány hazugságokkal teletűzdelt leszámolást folytat az önkormányzatokkal szemben.

Kálló Gergely: hol vannak ezek a felszerelések?

20.04.22 09:28

Kálló Gergely országgyűlési képviselő tegnap a Parlamentből posztolt a dunaújvárosi lakosoknak. Közölte, sok vita vár rájuk. 

Nekimentek a kormánynak a parlamentben: "leszámolásra használják a veszélyhelyzetet"

20.04.21 11:52

Csárdi Antal (LMP) szerint az elmúlt napok bebizonyították, hogy a Fidesz úgy érzi, eljött a leszámolás ideje, és a veszélyhelyzetet használja fel, hogy leszámoljon azokkal, akik az útjában állnak: az önkormányzatokkal, az ellenzéki pártokkal és a beteg…

Tüntetni hív az LMP

19.12.09 15:52

A kultúra szabadsága elleni támadásként értékeli az LMP a kormány kulturális törvénycsomagját.

A(z) "Csárdi Antal" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

LMP: A 2021-es költségvetés a jövő felélésének forgatókönyve

Csárdi Antal szerint a kormány nem tanul a válságból: továbbra is a multik, a haverok és a családtagok kiszolgálása a cél.

Politikus

LMP: A 2021-es költségvetés a jövő felélésének forgatókönyve

Csárdi Antal szerint a kormány nem tanul a válságból: továbbra is a multik, a haverok és a családtagok kiszolgálása a cél.

Politikus

Újra kell tervezni az I. kerület költségvetését az elvonások miatt

V. Naszályi Márta budavári polgármester fideszes és kormányzati kritikákra is válaszolt. Budapest I. kerületét és a Budavári Önkormányzatot is a költségvetés újratervezésére kényszeríti a koronavírusjárvány, amelynek kezeléséhez nem…

Közélet

Segítségre vár a vizsolyi templom

Szomorú állapotba került Vizsoly görögkatolikus temploma. A település nincs abban a helyzetben, hogy felújítsa az 1901-ben épült barokk templomot. A polgármester közösségi összefogással újítaná meg a kultúrtörténeti emléket -…

 

Kategória ajánló