Csanádpalota hírek

Magyar település › Csanádpalota

Hamis alvázszámmal bukott le egy román férfi Csanádpalotán

19.08.10 15:30

A magyar rendőrök egy olasz honosságú járművet foglaltak le Csanádpalotán. Egyedi azonosító jellel visszaélés miatt indult eljárás. Egy román férfi jelentkezett kilépésre 2019. augusztus 10-én pár perccel 0 óra után, egy olasz honosságú személyautó…

Iraki és szíriai bevándorlókat találtak egy furgonban a magyar-román határon

19.05.14 12:01

A román határőrök 12 iraki és szíriai bevándorlót találtak egy furgonban elbújva kedd hajnalban a Nagylak-Csanádpalota határátkelőhelyen. A történtekről a román határrendészet honlapja alapján számolt be az MTI.

Vietnami bevándorlókat találtak egy furgonban a nagylaki határátkelőhelyen

19.04.15 11:03

Nyolc vietnami illegális bevándorlót találtak a román és a magyar határrendészek vasárnap késő este a Nagylak-Csanádpalota autópálya-határátkelőhelyen egy lengyel rendszámú furgonban - közölte honlapján a román határrendészet.

Az új út magasabban futott, mint a régi bekötő - de most már kijutnak a tanyájukról autóval is Ludányiék

19.01.04 14:56

Csanádpalota, Nagylak - Amióta épül a palotai elkerülő út, nem tudott kijutni kocsival a Csanádpalota és Nagylak határában lévő tanyájáról Ludányi János. Bár jövő hétre ígérték, már péntekre megoldották a problémát.

Csanádpalota kilábalt a csődből - újra tűzijáték búcsúztatja az óévet

18.12.29 17:44

A központi támogatásnak és a szigorú gazdálkodásnak köszönhetően egy év alatt kilábalt Csanádpalota a csődközeli helyzetből. Olyannyira, hogy idén már nemcsak szilveszteri tűzijátékra, de az intézményi dolgozók jutalmazására is maradt pénz.

Egy vietnámi férfit fogtak el Csongrád megyében

18.10.22 14:45

Egy vietnámi férfit fogtak el Csongrád megyében Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság2018. 10. 22., h - 14:20 A Csongrád megyei rendőrök egy illegális migránst fogtak el Csanádpalota belterületén. A rendőrök a férfit előállították.

A(z) "Csanádpalota" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Magyar település

Hamis alvázszámmal bukott le egy román férfi Csanádpalotán

A magyar rendőrök egy olasz honosságú járművet foglaltak le Csanádpalotán. Egyedi azonosító jellel visszaélés miatt indult eljárás. Egy román férfi jelentkezett kilépésre 2019. augusztus 10-én pár perccel 0 óra után, egy olasz honosságú…

Ország

Átadták a román hatóságnak a tehervonaton megbújó külföldieket

A három férfi egy tehervonatra kapaszkodva próbáltak elbújni, de a rendőrök kiszúrták őket.

Gazdaság

Még pár nap, és tesztelik a hazai sztrádán, felnőttünk-e a 140 km/órás sebességhez

„Megígértem, hogy kipróbáljuk, fel lehet-e emelni a maximális megengedett sebességet az autópályák biztonságilag kielégítő szakaszain. A D1-es autópálya Poprád melletti 38 km hosszú szakasza az összes építési, műszaki és…

Magyar település

Felére csökken a polgármesterek fizetése - Nagylak és Árpádhalom lélekszáma ötszáz alatt volt idén januárban

Fele lesz a jelenleginek az októberi önkormányzati választások után Nagylak és Árpádhalom polgármesterének fizetése. A települések első embereinek keresete ugyanis a lakosságszámtól függ, és mivel mindkét faluban…

 

Kategória ajánló