Családon belüli erőszak hírek

Életmód › Családon belüli erőszak

Az elég lenne nekik, ha egy kést szúrna a hátamba?

19.09.04 11:02

Ki és hogyan védi meg a családon belüli erőszak áldozatait? Bár a magyar jogrendbe átültették az Európai Áldozatvédelmi Irányelvet, de ezek a jogok sok esetben csak papíron léteznek.

Ez nem politikai hiszti!

19.09.04 07:16

Szinte minden héten lecsap ránk egy hír egy családirtásról. Most egy faluban végzett a volt férj feleségével, 5 éves kislányával és magával. Pár napja élettársát és 4 éves kisfiát ölte meg öngyilkossága előtt az apa. Itt a rendőrség is belső vizsgálatot folytat,…

Féltékenység és elkeseredés a családirtások fő oka

19.09.03 06:46

Két héten belül két olyan gyilkosság is történt Magyarországon, ahol az elkövető közeli hozzátartozóival és magával is végzett, illetve végezni akart.

Miért nem szereti a törvény a nőket?

19.09.01 07:24

Üdv mindenkinek Megint egyre több a családon belüli erőszak amelyeknek a legtöbb áldozata nő vagy gyerek Miért nem védi meg a törvény a...

Nem a bosszú hajthatta a rózsadombi családirtó apát

19.08.28 05:25

A rózsadombi családirtó valószínűleg olyan emberölést követett el, amit a kriminológia kiterjesztett öngyilkosságnak nevez – mondta az InfoRádiónak nyilatkozó szakértő. Mint ismeretes, egy S. Levente nevű 35 éves férfi a család II. kerületi albérletében késsel…

Nem lehetett tudni, mi történt, de mindenki sejtette, hogy velük volt valami

19.08.25 15:22

Decemberben kigyulladt a lakás annál a Zöldlomb utcai családnál, ahol a családfő megölte az élettársát és a gyerekét. A szomszédok szerint azóta lehetett tudni, hogy valami nincs rendben.

A(z) "Családon belüli erőszak" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Új főszerkesztő-helyettes a Best magazinnál

Nem csak a főszerkesztő személye változott januártól a Central Médiacsoport magazinjánál, ahol egyébként épp a családon belüli erőszak ellen kampányolnak ismert médiaszemélyiségek segítségével.

Közélet

Civil autókkal razziáznak: így csapnak le a szabálytalanul közlekedő sofőrökre a rendőrök

Egy ideje már kamerákkal felszerelt civil autókban figyelik a rendőrök a szabálytalanul közlekedő sofőröket szerte az országban. Sokszor szúrnak ki olyanokat, akik áthajtanak a piroson, buszsávban közlekednek, nem figyelnek…

Magyar település

Újabb Európa- és világbajnok kapus igazol Győrbe

Három évig a Győri Audi ETO KC csapatában folytatja pályafutását Silje Solberg. A norvég hálóőr nagy reményekkel és tervekkel érkezik Győrbe 2020 nyarán.

Közélet

Félrevezető közleményt adott ki a bíróság az etikus hacker ügyében - állítja a TASZ

A nyilvánosság számára készült tájékoztató valótlanságokat tartalmaz a hivatalos ítélethez képest.

 

Kategória ajánló