Családi vállalkozás hírek

Gazdaság › Családi vállalkozás

A remény virágait hímzik a maszkokra a Matyodesign hímzőasszonyai

20.04.21 17:55

Eddig turistáknak csináltak szép ajándéktárgyakat, most maszkokat készítenek. Ráadásul így megmentik az asszonyok munkahelyét is.

Felajánlásból fertőtleníthetnek az önkormányzatok Hajdú-Biharban

20.04.08 13:28

Egy debreceni családi vállalkozás ily módon szeretne hozzájárulni a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzet enyhítéséhez.

A Master Good kizárólagos tulajdonába került a Sága

20.01.20 14:01

Jelentős és egyedülálló gazdasági eseményként megvásárolta a magyar tulajdonban lévő Master Good Kft. az angol tulajdonú Sága Zrt. részvényeinek 100 százalékát. A magyar családi vállalkozás piaci áron vásárolta meg a külföldi tulajdonostól a jól…

Újabb részletek a Szeviép-ügyben

20.01.16 12:01

Újabb részleteket hozott nyilvánosságra a PestiSrácok portál a Szeviép-botrányban is érintett szegedi bírónőhöz köthető építőipari vállalkozás működéséről. Ezek alapján nemcsak a Szeviép-ügyben, hanem már egy korábbi bírósági eljárásnál is különös…

Friss javaslat: évi 30 millióig nem adózna az őstermelői gazdaság

20.01.14 17:31

Némileg módosult a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara őstermelői tevékenységet és az ezt érintő adózást átalakító javaslata, kialakulhat a családi mezőgazdasági vállalkozási forma is.

Az iregi méz adja az egyik legjobb magyar minőséget

19.12.17 16:43

Az Iregi Méhészet sikerét ünneplik Iregszemcsén, miután a családi vállalkozás tulajdonosa, Szabó Tamás Édesharmat elnevezésű terméke elnyerte az „Év kiváló magyar Méze 2019” címet.

Így készülhetnek fel a családi cégek a közelgő recesszióra

19.12.12 12:52

Újabb gazdasági visszaesés közeleg, hazánkba azonban várhatóan lassabban és kevésbé markánsan gyűrűzhet be a recesszió, mint tíz évvel ezelőtt. Nem mindegy, hogyan reagálnak majd a családi cégek, mivel a hazai vállalati szektor 70 százaléka…

CSR a családi vállalatoknál

19.12.05 22:01

Már a kisebb családi vállalatoknál is jelentős a társadalmi felelősségvállalás, miközben a generációváltásban is sokat fejlődtek az elmúlt években. A hosszú távú stratégiai gondolkodásban és az innovatív megoldások alkalmazásában azonban…

Mi a kormány terve a családi vállalatokkal?

19.11.29 14:31

Az európai gazdaság gerincét a családi vállalkozások adják, de a magyar gazdaságban is növelni kell a szerepüket - jelentette ki az innovációs és technológiai miniszter.

A(z) "Családi vállalkozás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Fördős Zé ezt gondolja a gyerekvállalásról

Fördős Zé hét évvel ezelőtt kezdte receptvideós pályafutását. A Konyhafőnök állandó zsűritagja és felépített egy sikeres családi vállalkozást. Magánéletéről ritkán mesél, de az nlc-nek most elárult néhány részletet.

Tudomány

Magyarország 2030-ra megközelítheti Nyugat-Európa fejlettségi szintjét

A szakértő szerint Magyarországnak már most készülnie kell a járvány utáni időszakra, hogy a lehető legnagyobb lendülettel kezdhesse meg a felzárkózást.

Nagyvilág

Riasztott a Nébih, mert állatgyógyszereket szednének a koronavírusra

Téves elgondolások miatt az utóbbi időben megnőtt az érdeklődés az állatgyógyászati készítmények iránt.

Gazdaság

A felsősök és a középiskolások áttér(het)nek a távoktatásra

A köztársasági egészségügyi válságstáb a tantermiről a távoktatásra való áttérést javasolta a szerb kormánynak, az általános iskolák felső tagozatain és a középiskolákban, egészen december 21-éig, amikor megkezdődik az…

 

Kategória ajánló