Családi pótlék hírek

Gazdaság › Családi pótlék

A szlovák kormány elfogadta a 155 ezer forintnak megfelelő 13. havi nyugdíjat

20.02.12 14:04

Peter Pellegrini szlovák kormányfő bejelentette: a kormány egyhangúan támogatta, hogy 2021-től 50 euróra emelkedjen a gyermekek után járó támogatás, és 460 eurót kapjon minden nyugdíjas 13. havi nyugdíjként. 

Megduplázzák a családi pótlék összegét Romániában

20.01.14 13:16

Kihirdette kedden Klaus Iohannis román államfő a családi pótlék megduplázásáról szóló törvényt, amelynek hatályba lépését azonban - költségvetési fedezet híján - a kormány várhatóan elnapolja.

Pótlékemeléssel küzd Bukarest a népességfogyás ellen

20.01.10 16:14

Megduplázhatják a családi pótlékot Romániában, miután Klaus Johannis államfő kijelentette: nincs szándékában elutasítani az erre vonatkozó törvény kihirdetését.

Ennyi családi pótlékra számíthatunk jövőre

19.12.21 09:55

Megnéztük és táblázatba rendeztük, hogy 2020-ban várhatóan mely napokon érkezik a családi pótlék a bankszámlákra, és mekkora összegre számíthatnak a családok.

Kétszeresére emelte Bukarest a családi pótlékot

19.12.20 08:04

Heves politikai vita után, mégis ellenszavazat nélkül fogadta el szerdán a bukaresti képviselőház azt az ellenzéki javaslatot, hogy Romániában jövő évtől megduplázzák, 300 lejre (20 766 forint) növeljék a családi pótlékot.

Újra pénz érkezik a héten a családosokhoz

19.12.18 17:22

Holnap utalja az államkincstár a hónapban esedékes második családi pótlékot. Túlságosan azonban nem örülhetnek az érintettek.

Duplázzák a családi pótlékot Romániában

19.12.18 14:31

Heves politikai vita után, mégis ellenszavazat nélkül fogadta el szerdán a bukaresti képviselőház azt az ellenzéki javaslatot, hogy Romániában jövő évtől megduplázzák - 300 lejre (20 766 forint) - növeljék a családi pótlékot.

A(z) "Családi pótlék" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

A magyarok a családi pótlékot akarják megemelni, a Fidesz a csicskák fizetését

Az emberek elsöprő többsége valódi segítséget vár a kormánytól, nem látszatintézkedéseket.

Politikus

Hollik: A brüsszeli bürokraták továbbra is ösztönöznék a bevándorlást

Itt vagyunk egy járványügyi vészhelyzet kellős közepén, ilyenkor nem több bevándorlóra, hanem több segítségre van szükség az Európai Unió részéről – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Ország

Hihetetlen: magához tért egy halottnak hitt asszony Bihar megyében

Hihetetlen dolog történt vasárnap a romániai Bihar megyében: egy rendőr halottnak hitt egy idős nőt, ám tévedése csak akkor derült ki, amikor a rokonok koporsóba akarták fektetni az asszonyt.

Gazdaság

Luxusnyugdíjról álmodik a magyar, de nem tervez különösebben előre

Unokáktól nyüzsgő családi házat, gleccsertúrát, luxusautót, kávézót kívánnak maguknak a magyarok, ha öregkoruk vágyálmairól kérdezik őket. A hazai lakosság fejében még mindig él a boldog és nyugodt nyugdíjas évek illúziója,…

 

Kategória ajánló