Családi pótlék hírek

Gazdaság › Családi pótlék

Iskolaőrség: Nyugalmazott rendőröket is várnak

Ma 07:34

Megvonná a kormány a családi pótlékot azoknak a gyermekeknek és fiataloknak a szüleitől, akik erőszakosan viselkednek az iskolában. Horváth László miniszterelnöki megbízott szerint a kormány az iskolai erőszak visszaszorításért, több más szigorítást…

Dupla családipótlékot és nyugdíjemelést követel az MSZP

Tegnap 14:22

"Nem változott 10 éve a családtámogatás összege, holott a megélhetés költségei az egekbe szöktek. Követeljük, hogy azonnal emeljék duplájára a családi pótlékot!" - olvasható az MSZP Facebook-oldalán közzétett videó felett.

DK: A Fidesz bűnt követ el a magyar családok ellen

20.04.30 18:25

A Demokratikus Koalíció sérelmezi, hogy az Országgyűlés törvényalkotási bizottsága nem vette napirendre a DK azon javaslatát, hogy a koronavírus-járvány miatt duplázzák meg a családi pótlékot.

DK: A Fidesz csak szavakban családbarát

20.04.30 17:12

A válság idején számos olyan család van, amely számára a családi pótlék az egyetlen biztos bevétel – fogalmazott Arató Gergely.

Márciusban ekkorra várható a nyugdíj és családipótlék kifizetés

20.03.01 16:25

A családi pótlék és nyugdíjkifizetések 2020. márciusban. Figyelem! A most induló azonnali fizetési rendszernek nem része a családi pótlékok és a nyugdíjak kifizetése, így az a hagyományos módon történik ezek után is - írja az alon.hu.

Nem tárgyaltak a családi pótlék emeléséről

20.02.26 17:22

A szerdai parlamenti ülés végkifejlete sem a koalíciós, sem az ellenzéki képviselőket nem lepte meg. Ezt azután jelentették ki, hogy az ülést berekesztették anélkül, hogy tárgyaltak volna a családi pótlék emeléséről.

Kiakadt a DK: a Fidesz nem akarja megemelni a családi pótlékot

20.02.17 20:13

A párt közleményében azt írja, a Fidesz leszavazta a DK családvédelmi törvényjavaslatát, amelyben a családi pótlék és más gyermekvédelmi támogatások emelését szorgalmazták.

A PS-Spolu visszaélés miatt feljelenti a kormány tagjait

20.02.13 08:28

A parlamenten kívüli PS-Spolu koalíció a családi pótlék összegének megduplázásáról, a 13. nyugdíj bevezetéséről és az autópálya-matricák eltörléséről szóló törvényjavaslatok szerdai jóváhagyásával összefüggésben feljelenti a…

A(z) "Családi pótlék" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Iskolaőrség: Nyugalmazott rendőröket is várnak

Megvonná a kormány a családi pótlékot azoknak a gyermekeknek és fiataloknak a szüleitől, akik erőszakosan viselkednek az iskolában. Horváth László miniszterelnöki megbízott szerint a kormány az iskolai erőszak…

Gazdaság

Dupla családipótlékot és nyugdíjemelést követel az MSZP

"Nem változott 10 éve a családtámogatás összege, holott a megélhetés költségei az egekbe szöktek. Követeljük, hogy azonnal emeljék duplájára a családi pótlékot!" - olvasható az MSZP Facebook-oldalán közzétett videó felett.

Ország

Most már biztos: júliusban rajtol az Osztrák Nagydíj

Az egészségügyi minisztériumtól megérkezett az utolsó engedély is.

Gazdaság

Ez kemény: mindjárt beverik az utolsó szöget a magyar nyugdíj-rendszer koporsójába

Az elkövetkező évtizedekben a második világháború után született "baby boomer" generáció tagjai tömegével fognak nyugdíjba vonulni, ami komolyan megterheli a társadalombiztosítási rendszert.  Eddig csak néhány ország - elsősorban...

 

Kategória ajánló