Corvinus hírek

Kultúra és szórakozás › Corvinus

Braun Róbert felmondott a Corvinusnál: „Eddig bírtam”

19.09.02 15:51

A bécsi Institute for Advanced Studies vezető kutatója levelet írt Lánczi András rektornak és Zoltayné Paprika Zitának, a gazdálkodástudományi kar dékánjának. Braun azt írta, ezzel a levelével megszünteti 1994 óta tartó egyetemi oktatói jogviszonyát.

Andy Vajna ma lenne 75 éves, különleges kiállítással emlékeznek rá

19.08.01 12:37

Filmplakátok, filmforgatáson készült fényképek, Andy Vajna személyes relikviái, a Rambo-filmekben használt eredeti kések, az Evitáért kapott Golden Globe-díj és Alan Parker rendező rajzai is láthatóak a kiállításon.

Nyilvánosak a felvételi ponthatárok

19.07.24 20:27

Az ELTÉ-re rekordszámú új hallgatót vettek fel, a BME-n kiemelkedően magas lett a jelentkezők átlagpontszáma, a Corvinuson többen tanulhatnak állami finanszírozással.

Augusztusig várja elsőévesek jelentkezését a Mathias Corvinus Collegium

19.07.20 06:51

Augusztus 1-ig várja tehetséges elsőévesek jelentkezését a Mathias Corvinus Collegium (MCC) egyetemi programja - mondta a kollégium ügyvezetőigazgató-helyettese az M1 aktuális csatorna és a Kossuth rádió Jó reggelt,…

Idén ősszel kezditek az egyetemet? Ez a képzés nektek is szól

19.07.16 17:06

Idén is várja a középiskolai tanulmányaikat idén befejező diákok jelentkezését a Mathias Corvinus Collegium (MCC) egyetemi programja.

Egyre inkább téma Merkel remegése

19.07.12 19:32

Háromszor remegett Merkel mostanában a nyilvánosság előtt, legutoljára már ülve hallgatta a himnuszt a német kancellár.

Skócia ízig-vérig európai, és az is akar maradni

19.07.09 11:15

A közvélemény-kutatók biztosra veszik, hogy két hét múlva ilyenkor már Boris Johnson lesz a brit miniszterelnök, akinek a megválasztása az alku nélküli brexitet vonhatja maga után.

A(z) "Corvinus" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Anthony Radev: neves oktatókat csábítana Budapestre a Corvinus Egyetem

Anthony Radev, a Budapesti Corvinus Egyetem elnöke az Inforádió Aréna című műsorában beszélt arról, hogy neves külföldi oktatókat csábítana Budapestre az egyetem, emellett számos más változás is életbe lép annak érdekében, hogy…

Közélet

Az érszűkület lesz a középpontban a februári Semmelweis Egészségnapon

Az érszűkület megelőzésére és korai felismerésének fontosságára hívják fel a figyelmet a februári Semmelweis Egészségnapon – közölte a Semmelweis Egyetem érsebészeti tanszékének vezetője az M1 aktuális csatornán. Sótonyi…

Közélet

Hatalmas szeméthegyeket filmeztek le Magyarországon az égből

A hvg.hu hívja fel a figyelmet a Jövő Öko-Nemzedéke (JÖN) Alapítvány által fenntartott portál, a Hulladékvadász vasárnapi cikkére, amely szerint az alapítvány Budapesten már többfelé – Rákosmentén, Zuglóban és Soroksáron –, de…

Közélet

Központi írásbeli felvételi vizsgát tartottak az érintett gimnáziumokban és szakgimnáziumokban

A diákoknak szombaton magyar- és matematikatudásukról kellett számot adni.

 

Kategória ajánló