Corey Feldman hírek

Ismert személy › Corey Feldman

Durva vádak! 13 éves színészt erőszakolt meg Charlie Sheen?

20.03.12 12:06

Charlie Sheent komoly vádakkal illette Corey Feldman a Los Angelesben bemutatott dokumentumfilmjében. Állítása szerint 2010-ben elhunyt barátját, Corey Haimt 13 évesen megerőszakolta Sheen. 

Megdöbbentő vád: 13 éves gyerek megerőszakolásával vádolják Charlie Sheent

20.03.10 20:49

Az egykori gyerekszínész komoly vádakat fogalmazott meg. Los Angelesben mutatták be Corey Feldman (48) dokumentumfilmjét, amelyben az egykori színész durva vádakkal illeti Charlie Sheent (54). „Az (én) igazságom: a két Corey…

A(z) "Corey Feldman" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Charlie Sheen megint elmondta, hogy nem erőszakolta meg Corey Haimet

Az egykori gyereksztár, Corey Feldman ugyanis új, a hollywoodi pedofilokat leleplező dokumentumfilmjében újfent megvádolta.

Kultúra és szórakozás

A koronavírus-járvány ellenére is forog a Hosszú Katinkáról szóló film

Nincs megállás, a koronavírus-járvány alatt is folynak a Hosszú Katinkáról szóló dokumentumfilm munkálatai. Annak ellenére is, hogy eredetileg Katinka olimpiai felkészüléséről szólt volna, ami, mint tudjuk, egy évet csúszik.

Nagyvilág

Gyász: váratlanul elhunyt a legendás énekes

Elhunyt Bill Withers legendás zenész szívelégtelenségben, adott hírt a foxnews.com. A művészt 81 éves korában érte a halál hétfőn, Los Angeles-i otthonában.

Nagyvilág

Ismét válik az Oscar-díjas hollywoodi zeneszerző

Hans Zimmer, az Oscar-díjas zeneszerző elválik a feleségtől, Suzanne Zimmertől.A 62 éves német zeneszerző pénteken nyújtotta be válási papírjait a...

 

Kategória ajánló