Coop hírek

Top magyar cég › Coop

Újabb három sajátmárkás COOP-termék a legjobbak között

20.09.25 20:22

Idén újabb három termékkörben is Érték és Minőség Nagydíj védjegyhasználattal és kitüntető címmel ismerték el a Coop sajátmárkás termékeit. Az ezúttal harmadik alkalommal kiosztott elismeréseket a Coop Jót jó áron téliszalámi és paprikás…

Akkumulátoros elektromos Scania tehergépkocsit üzemeltet majd Dániában a Coop

20.07.16 09:04

Dánia legnagyobb kiskereskedelmi üzlethálózata, a Coop, egy akkumulátoros elektromos Scania tehergépkocsit alkalmaz majd a városi áruelosztási tevékenységében. Ez a legfrissebb példája annak, hogy a Scania haladó…

Az élelmiszerre szánt összegből kaphatnak játékokat a gyerekek

20.06.17 20:07

Csaknem három tonna élelmiszert adományozott a Coop Segély Alapítvány és a CO-OP Hungary Zrt. az állami gondozásban nevelkedő, különleges ellátást igénylő somogyi gyermekeknek.

Az 5. Coop Segély: kamionnyi élelmiszer

20.06.17 19:51

Országos adományátadási programjának vasi helyszínére, a Vas Megyei Gyermekvédelmi Központ, Általános Iskola és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat udvarára érkezett hétfőn a Coop Segély Alapítvány.

Másfél tonna élelmiszert kaptak a különleges szükségletű nógrádi gyerekek

20.06.12 07:25

Több raklapnyi, csaknem másfél tonnányi tartós élelmiszer-adomány érkezett csütörtökön a Nógrád Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálathoz a Coop Segély Alapítvány jóvoltából.

Ismét Békés megyébe érkezett a Coop Segély kamionja

20.06.09 16:22

Ismét állami gondozott, különleges ellátást igénylő gyerekeket támogat a Coop Segély Alapítvány.

Kamionnal érkezett a Coop adomány Kecskemétre

20.06.05 15:31

Pénteken megérkezett a Coop Segély kamionja. A tartós élelmiszert a megyében élő állami gondozott, különleges ellátást igénylő gyermeknek ajánlották fel.

A(z) "Coop" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Top magyar cég

Érték és Minőség Nagydíjas három Coop-termék

Idén újabb három termékkörben is Érték és Minőség Nagydíj védjegyhasználattal és kitüntető címmel ismerték el a Coop sajátmárkás termékeit. Coop

Gazdaság

Magyar Államkincstár: Nem egyszeri segély volt, amit a 73 éves nyugdíjas kapott

A Magyar Államkincstár helyreigazítást adott ki az 50 ft-os segély kapcsán.

Közélet

Kárpátalja: Huszonnégyen nyertek felvételt a Zrínyi Ilona Szakkollégiumba

A „GENIUS” Jótékonysági Alapítvány idén huszonegyedik alkalommal hirdetett felvételt a Zrínyi Ilona Szakkollégiumba, melynek célja felkarolni a kárpátaljai felsőoktatási intézményekben tanuló legtehetségesebb magyar ajkú…

Gazdaság

Mintegy nyolcvankétezer üveg Béres Cseppet osztanak szét a pedagógusoknak

Csaknem 82 ezer üveg Béres Cseppet adományozott a Béres Gyógyszergyár Zrt. a Klebelsberg Központhoz tartozó általános és középiskolákban tanító pedagógusoknak.

 

Kategória ajánló