CÖF hírek

Közélet › CÖF

A CÖF virtuális békemenetté nyilvánította az EP-választást

19.05.23 10:52

Azt állítják, hogy ők pártérdekekért, júdáspénzért, brüsszeli megélhetésért, hatalmi pozíciókért nem árulták el ország jövőjét.

Virtuális Békemenetet hirdetett meg a CÖF

19.05.23 07:07

Nyolcadik Békemenet – így kezdődik a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye. A május 26-ai Európai Parlamenti választást ugyanis virtuális Békemenetnek hirdették meg - írja a 24.hu.

Sorsok háza: látják a konfliktusmezőt

19.04.25 10:00

Látja a konfliktust, de a választási kampányban nem akar számháborúzni, és bízik a kormány partnerében a civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkár. „Különböző választási kampányok zajlanak. Ebben az időszakban el akarjuk kerülni a…

Méghogy nem bajnok?! Németh Szilárdért hirdet harcot a CÖF

19.04.09 09:57

"Védjen meg téged a CÖF" – kábé ez ugrik be a civil szervezet békemeneti magasságokat döngető, új kommunikációs villantását látva: egyik vizuális sarokban a magyaros kaját kavargató Németh Szilárd, a másikban a 444.hu szerkesztősége.…

CÖF-meghívás a néppártnak

19.04.06 10:05

Csizmadia László bejelentette, hogy lengyel partnereikkel közösen létrehozzák az Európai Unió Civil Együttműködési Tanácsát.

Az EP-választások tétje ezúttal a nemzet jövője

19.04.05 07:06

A Civil Összefogás Fórum (CÖF), a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány és a Szellemi Honvédők Közössége országjárásba kezdett.

Beidézték Bencsik Andrást, felkészül Bayer Zsolt

19.03.27 12:27

A Demokrata főszerkesztőjének egy hónapon belül kell az általa nem épp finom, polgári stílusban szapult Nagy Blanka szemébe néznie.

Hatalmas győzelmet aratott a Fidesz – lelkendeznek a Fidesz „szakértői"

19.03.20 21:56

Ifjabb Lomnici Zoltán, a CÖF szóvivője szerint az Eurőpai Néppárt ülésén történtek – azaz hogy 190 igen, 3 nem szavazattal döntöttek a Fidesz tagságának felfüggesztéséről – óriási győzelmet jelentenek a Fidesznek, egyúttal óriási…

A(z) "CÖF" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

CÖF-CÖKA: Álcivil szervezetek támadják a szuverenista kormányokat

A civileknek szánt népi kezdeményezés intézményét a neoliberális, föderalista és globalista elitek szolgálatába állítják – mondta Fricz Tamás.

Top magyar cég

Ránki Dezső ad zongoraestet szombaton a Müpában

Schumann és Beethoven művei szólalnak meg Ránki Dezső zongoraestjén szombaton a Müpában az MVM Koncertek – A Zongora-sorozatban.     A koncert ...

Közélet

A Fertő tó barátai közveszéllyel való fenyegetés miatt feljelentést fontolgatnak

A civil szervezet azért aggódik, mert a kormány egy 30 milliárd forintos gigaberuházást tervez a parton megvalósítani, amely szerintük rontja látképet és a környezetet is. Ennek része a rossznyelvek szerint maga Orbán Ráhel és…

Közélet

Egy gazdag életút elismerése

Balog Zoltán református lelkész, a Polgári Magyarországért Alapítvány kuratóriumának elnöke, korábbi emberierőforrás-miniszter kapta idén a Tőkés-díjat.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló