Cirque du Soleil hírek

Kultúra és szórakozás › Cirque du Soleil

Padlóra küldte a járvány a Cirque du Soleil-t: csődvédelem kértek, 3500 embert elküldtek

20.06.29 22:07

Csődvédelmet kért a világ egyik leghíresebb cirkuszi társulata, a Cirque du Soleil. A járvány miatt még márciusban leállították előadásaikat, a társulat tagjainak 95 százalékát pedig kényszerszabadságra küldték. Majd felmerült, hogy Québec…

Támogatásra szorul a világhírű Cirque du Soleil

20.05.27 15:02

Kétszázmillió dollárral támogatja a koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetben lévő Cirque du Soleil-t a kanadai Québec tartomány - jelentették be kedden az illetékesek.

Nagy bajba került a Cirque du Soleil - ritka megoldás várható

20.05.25 13:38

Guy Laliberte, a világhírű Cirque du Soleil alapítója visszavásárolja a koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetben lévő szórakoztatóipari vállalkozást.

Csőd szélén a Cirque du Soleil

20.04.06 18:49

Egy kanadai nyugdíjalaphoz fordultak tőkeinjekcióért.

A(z) "Cirque du Soleil" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

A Cirque du Soleil 3500 embert bocsátott el

Csődvédelmet kért a Cirque du Soleil, miközben 3500 embert küldenek el. Ha sikerül befektetőt találniuk, akkor visszavehetik az embereket - írja az Index.

Nagyvilág

A karantén miatt még többet lógnak a neten a gyerekek

Az Európai Bizottság az elmúlt hónapokban kutatást végzett arról, hogy miként változtak meg a szülők és a gyermekek internetezési szokásai a koronavírus miatti korlátozások és iskolabezárások hatására. Az eredmények azt mutatják,…

Ország

Lényegében a Tencenté lett a Klei Entertainment is

A minap érkezett a bejelentés, hogy a Tencent többségi részesedést szerzett az eddig független kanadai stúdióban, a Don't Starve-ot is jegyző Klei Entertainmentben.

Tudomány

Horvátország enyhíthet néhány korlátozáson: ők nyithatnak ki az első körben

A kedvező járványügyi trendek alapján Horvátország enyhíthet a koronavírus-járvány megfékezésére hozott egyes korlátozásokon, ha nem jelenik meg az országban a vírus Nagy-Britanniában azonosított új változata - mondta…

 

Kategória ajánló