Cirkusz hírek

Kultúra és szórakozás › Cirkusz

Ifj. Richter József: Egyelőre állástalan cirkuszigazgató vagyok

21.03.08 05:13

Töretlenül próbál lelket önteni a porondon dolgozókba a Magyar Nemzeti Cirkusz igazgatója, ifj. Richter József. Az artisták, bohócok, zsonglőrök közül sokan a koronavírus idején alkalmi munkákkal keresik a kenyerüket.

Hamilton: Nem a nyolcadik címtől teszem függővé a visszavonulásom

21.03.02 11:58

Lewis Hamilton állítja, nem az idei év végeredménye és a nyolcadik bajnoki cím megszerzése fogja meghatározni, folytatja-e F1-es pályafutását 2022-ben.

Találkozások Újcirkusz

21.03.01 17:19

A Bethlen Téri Színház és az Inspirál Cirkuszközpont pályázatot hirdet pályakezdő újcirkuszi alkotóknak, "kamaraszínházi" előadások létrehozására.

Cirkusz helyett ligetet! – A Párbeszéd petícióval küzd a kormány bohóckodása ellen

21.02.22 17:07

Sem a terézvárosi városfejlesztési koncepciót, sem a helyiek igényeit nem vette figyelembe a kormány, amikor úgy döntött, hogy a cirkuszművészeti központot a Nyugati mellé költözteti. A Párbeszéd online petíciót indít a beruházás ellen – közölte a…

Világhírű magyar cirkuszdinasztiák az 50 éve újranyitott Fővárosi Nagycirkuszban

21.02.16 10:20

Nagy sikerrel zajlott február 13-án a Dinasztiák bemutatója, melyben egyedülálló módon közel nyolcvan magyar artistaművész kápráztatta el az online közönséget. A Fővárosi Nagycirkusz új műsorának élő közvetítéseit április 18-ig tekinthetik meg az…

A(z) "Cirkusz" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

100 milliókért vesznek fűvédőt, hogy stadionokba költözhessenek cirkuszi előadások

Stadionokban akar cirkuszi- és színházi előadásokat, valamint koncerteket tartani a nemzeti cirkuszcég, ezért fűvédőt vesznek 288 millió forintért – írja az Átlátszó.

Tudomány

Kevesebb sört adott el, de megtartotta munkavállalóit a Borsodi Sörgyár tavaly

Az előző, rendkívül sikeres évtől ugyan elmaradtak tavaly a Borsodi Sörgyár eredményei, de a társaság minden munkavállalóját meg tudta tartani a koronavírus-járvány okozta kihívások ellenére, közölte a cég.

Nagyvilág

Elkezdődött a The Flash film forgatása

Úgy tűnik, a koronavírus által okozott késések nem hátráltatják tovább a The Flash film elkészítését.

Kultúra és szórakozás

Sport és kultúra kéz a kézben a Fővárosi Nagycirkusz színpadán

A Semmelweis Egyetem hallgatói a világon egyedülálló módon Dr. Tomán József sportorvos – a Sportkórház vezető főorvosa – szakkommentálásával tekinthetik meg a Fővárosi Nagycirkusz előadását három alkalommal.

 

Kategória ajánló