Cipő hírek

Életmód › Cipő

Cipők és okosórák is drágulhatnak

19.09.03 17:01

Ismét fordulóponthoz ért a Kína és az Egyesült Államok közötti kereskedelmi vita: a két ország szeptember 1-jétől kölcsönösen újabb pótvámokat vetett ki számos termékre.

A Zalaegerszeg 50-es lábú focistájának külföldről kellett cipőt hozatni

19.08.29 16:34

Itthon nem kaptak neki focicipőt, egy belga raktárig kellett menni ahhoz, hogy legyen miben pályára lépnie Eduvie Ikobának.

Mutatjuk DiCaprio kedvenc cipőmárkáját, amibe nem kevést pénzt fektetett

19.08.28 19:13

Nem újdonság, hogy Leonardo a szívén viseli a Föld sorsát olyannyira, hogy a napokban 5 millió dollárt, vagyis körülbelül 1,5 milliárd forintot utalt az Amazonas megmentésére az Earth Alliance nevű szervezeten keresztül. Úgy tűnik kedvenc…

Hamis Adidas és Hilfiger terméket foglaltak le

19.08.27 14:22

 Újabb hamisítványok kerültek ki a forgalomból: több mint másfél millió forint volt az a hamis ruha, cipő és hangszóró, amelyeket a somogyi piacokon, vásárokon és közterületeken foglaltak le a Nemzeti Adó és Vámhivatal munkatársai.

A(z) "Cipő" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Életmód

A Converse őrületes Batman cipőkollekcióval ünnepli a sötét hős 80. születésnapját

80 éves lett Batman! A nem mindennapi mérföldkő előtt a Converse a Warner Bros. filmstúdióval és a DC Comics képregénykiadóval együttműködve egy közös kapszulakollekcióval tiszteleg. A modellek egytől-egyig a szuperhős…

Márka

12 órában robotoló dolgozóknak tervezett cipőt a Nike

A Nike bejelentette, hogy egy kifejezetten az egészségügyben dolgozók számára tervezett cipőt dob piacra.

Gazdaság

Csalók gyűjtenek az SMA-s Noel nevében

Csalók próbálják megtéveszteni a jóindulatú embereket! Házról házra járnak, és a kis Noel génterápiájára gyűjtenek készpénzben és átutalással. Az adományok azonban nem jutnak el a családhoz, mert a számlaszám hamis!

Márka

Nem csak az emberi, már a robotmunka is olcsóbb Ázsiában

Az adidas bezárja Németországban és az Egyesült Államokban a legmodernebb robottechnológiával termelő üzemeit.

 

Kategória ajánló