Cipő hírek

Életmód › Cipő

Klippremier: Vadonatúj balladával hódít Freddie

19.11.08 12:31

A különleges hangú énekes most egy érzelmes szerzeménnyel ejti rabul hallgatói szívét, és persze fülét. Ezzel a szerzeménnyel szeretne vigaszt nyújtani mindenkinek, aki járt már hasonló cipőben.

Lábbelik nehéz sorsú gyermekeknek, családoknak

19.11.07 18:58

Bonnyai Sándor és Bonnyai Anna az elmúlt időszakban ismét az összegyűjtött cipőkkel indultak Kárpátaljára, hogy a nehéz sorsú családok gondjain legalább egy kicsit enyhítsenek. Beszámolójukat az alábbiakban olvashatják.

Indul a cipősdoboz ajándékgyűjtés – itt adhatod le a dobozt Angyalföldön

19.11.07 12:07

Mennyi szeretet fér egy cipősdobozba? - kérdezi a Baptista Szeretetszolgálat, arra keresve választ, vajon mennyien érzik fontosnak a segítségnyújtást, adományozást karácsony közeledtekor (jó volna persze, ha máskor is).Ha szeretnétek Ti is…

Így hordd a felemás ruhákat!

19.11.03 18:09

A középkori eredetű mi-parti ruhák minden eddiginél stílusosabb módon tértek vissza az őszi–téli szezonra.

Lejár csütörtökön a Jean-Claude Juncker vezette Európai Bizottság mandátuma

19.11.01 13:01

Hivatalosan lejár a mandátuma csütörtökön a Jean-Claude Juncker vezette Európai Bizottságnak, és ezért ügyvivőként folytatja tevékenységét, miután az új összetételű brüsszeli testület az eredeti tervekkel ellentétben nem tud hivatalba lépni november…

132 ezer mozgáskorlátozott maradhat ellátás nélkül egy elavult kormányrendelet miatt

19.10.27 10:22

2010 óta változatlan hatósági áron kell adni a gyógycipőket, de ez ma már nem tartható, így a cipőkészítő cégek nem tudják fenntartani magukat. Ha a kormány nem változtat, akár egy éven belül megszűnhet az ortopéd cipőellátás Magyarországon.

Nike kosaras cipő az NBA 2K20 játékosainak

19.10.25 00:25

Virtuális Nike cipőt szerezhetsz, ha konzolon játszol.

A méltó időskori ellátásért gyalogoltak a spanyol nyugdíjasok

19.10.16 15:50

Több száz kilométer gyaloglás után megérkezett a spanyol nyugdíjasok méltó időskori ellátását követelő menet Madridba, ahol ezrek gyűltek össze szerdán egy nagyszabású tüntetésen.

Édes kiscicát mentettek, másnap kiderült: van "némi" gond

19.10.16 13:42

Az édes kiscicát a drávaszentesi állatmenhely vezetője találta, aki ideiglenes gazdihoz adta az állatot. A befogadó másnap jelezte, hogy valami „gond” van a macskával, nagyon vad, fújtat, nem házimacska módjára viselkedik.

A(z) "Cipő" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Cipősdoboznyi ajándékot gyűjtenek Nagyváradon

Hátrányos helyzetű gyermekeknek gyűjt idén is ajándékot a nagyváradi Gaudiopolis Egyesület: az adományokat a gálospetri Szentháromság Gyermekotthon 30 lakójához és a Bonitas Magyar Speciális Oktatási Központ…

Márka

12 órában robotoló dolgozóknak tervezett cipőt a Nike

A Nike bejelentette, hogy egy kifejezetten az egészségügyben dolgozók számára tervezett cipőt dob piacra.

Gazdaság

Hatalmas jótékonysági akcióval zárul a Fény Utcai Piac éves programsorozata

Egy hónapos adománygyűjtéssel zárja az évet a Fény Utcai Piac idei programsorozata. A naptár sűrű volt, míg egyes akciók pár napig, mások akár több héten keresztül is tartottak. Az egyik legnagyobb siker a szuperhősök…

Márka

Nem csak az emberi, már a robotmunka is olcsóbb Ázsiában

Az adidas bezárja Németországban és az Egyesült Államokban a legmodernebb robottechnológiával termelő üzemeit.

 

Kategória ajánló