Cigaretta hírek

Életmód › Cigaretta

Orgazda apja buktatta le a csempészcigivel seftelő fiút

Ma 10:21

Egymillió forintnál is többet érő, mintegy 800 doboz adózatlan dohányterméket foglalt le a NAV.

A talajba kerülő cigarettacsikkek gátolják a növények fejlődését

Ma 09:57

Az eldobott és a talajba kerülő cigarettacsikkek – melyek becsült száma évente 4,5 ezermilliárd! – gátolhatják a növények fejlődését. A tudósok megállapították, a csikkek jelenléte a talajban 27 százalékkal csökkentette a lóhere kicsírázásának…

Lebukott a drogcsempész Röszkén - mindent bevallott

19.07.19 09:54

Több mint kétezer szál füves cigihez lett volna elég az a kiló marihuána, amit a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai egy autóbuszban találtak Röszkén.

Megúszta a büntetést a gyilkos migráns

19.07.19 00:09

A francia bíróság szerint füves cigaretta hatása alatt állt, ezért nem vonható felelősségre az a Maliból származó muszlim migráns, aki 2017-ben saját, párizsi otthonában gyilkolt meg egy 66 éves, zsidó származású nyugdíjas nőt.

Varga Mihály elveszi az adóellenőröktől a mobilt és a készpénzt

19.07.18 14:30

Egy 8 nap múlva hatályba lépő pénzügyminisztériumi rendelet megszabja, hogy mennyi pénzt, vagyontárgyat és milyen kommunikációs eszközöket tarthatnak maguknál szolgálatban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) személyi állományába tartozók -…

Román rendszámú autóval próbált cigarettát csempészni egy magyar férfi

19.07.17 20:12

A kárpátaljai vámosok a nevetlenfalui ukrán-magyar államhatáron állították meg a csempészt. A magyar állampolgárságú illető egy román rendszámú Mercedes Benz 124 típusú autóval érkezett az átkelőhelyhez, s a...

A(z) "Cigaretta" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Életmód

Az apa múltja buktatta le a fiút

Több mint egymillió forint értékű adózatlan cigarettát találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai egy tömbház alagsori tárolójában.

Gazdaság

Az apa múltja buktatta le a fiút

Több mint egymillió forint értékű adózatlan cigarettát találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai egy tömbház alagsori tárolójában.

Életmód

Ma minden ötödik 10–14 éves gyerek energiaitalt reggelizik Magyarországon, pedig ez életveszélyes

A magyar fiatalok túlnyomó többsége folyamatos fogyasztó, sokan úgy isszák, mint az vizet, mind gyakrabban ráadásul alkohol kíséretében. Van, aki napi 2,5 litert is megiszik egy nap. 

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló