Cigányság hírek

Közélet › Cigányság

Dúró Dóra: büszkék vagyunk arra, hogy szegregálnánk az oktatást

20.12.01 17:03

A Mi Hazánk politikusa szerint Gyögyöspatán kártérítés járna a magyaroknak, mert más településre kell vinniük a gyerekeiket a romák miatt.

„Csak a dolgomat tettem és egy haszontalan szolga vagyok” - Somos László esperes-plébános kapta a Szent Márton Díjat

20.11.30 16:10

„Úgy gondoltam, nem a plébánián várom a cigányokat, hanem én megyek el hozzájuk. Ma már öt közösségi házunk működik, 25 munkatársam van és önkéntesek is részt vesznek a szolgálatokban” - mondta el a díjazott.

Dúró Dóra szerint Fekete-Győr András „cigányokkal bazsevál”

20.11.26 19:13

Dúró szerint a Mi Hazánk az egyetlen olyan párt, amely kimondja az igazságot a cigánykérdésben, míg vannak, akik „a cigányokkal bazseválnak”, ehhez pedig egy Fekete-Győr Andrásról készült fotót mellékelt a párt alelnöke.

Kunhalminak fontossá váltak a romák jogai

20.11.15 17:43

A Bíró László közös baloldali jelöltségét teljes mellszélességgel támogató Kunhalmi Ágnes már a romák jogaiért aggódik.

A Notre Dame-i toronyőr: Célközönséget tévesztett Disney-mese

20.11.08 07:04

A párizsi Notre Dame máig az egyik legnehezebben emészthető regény, annyi súlyos és sötét témát tárgyal egyszerre; cigányság, gyermekgyilkosság, torzszülöttség, népirtás, korrupció, elfojtott szexuális utalások, vallási fanatizmus. Sok minden…

A(z) "Cigányság" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Gyászol az egész sztárvilág: „ A cigányság elveszítette a királyát”

A kis Grófo édesapjának halálhíre meghökkentette az egész magyarországi zenészvilágot. Így emlékeznek meg a sztárok róla.

Magyar település

Két autó ütközött Gyöngyösnél

A baleset a Gyöngyöspata felé vezető úton történt.

Megye

Hemzsegtek a betörők Heves megye több településén is

Nem voltak válogatósak azok a tolvajok, akik rendszeresen jártak lopni mások házaiba, lakatlan ingatlanba. Megvádolták őket, hamarosan bíróság vonja majd őket felelősségre.

Gazdaság

Még mindig nem tudunk tolatni

Az M1-es autópálya 119-es kilométerszelvényében, az Arrabona pihenőben múlt hónap november 14-én 0 óra 10 perc körül egy ismeretlen személy, ismeretlen gépkocsijával feltehetően hátramenetet hajtott végre. Haladása során neki…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló