Cicciolina hírek

Ismert személy › Cicciolina

Hajdú Péter: Jöhet a baba is - Válás után is hisz az örök szerelemben

20.10.29 08:19

Cicciolina rákérdezett, a Bors pedig további részleteket tu- dott meg Hajdú Péter esküvői és családalapítási terveiről. Sőt az is kiderült, hogy a tévés a háta mögött egy válással is hisz a sírig tartó szerelemben.

Beperelte a Sotheby’s-t, 10 millió dollárt nyert Cicciolina

20.10.23 09:16

Cicciolina, azaz Staller Ilona egy bírósági per lezárásaként 10 millió dollárt kapott a New York-i Sotheby's aukciós háztól. A cég az ő engedélye nélkül árulta volt férje róla készült fotóit. 

Nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki Cicciolina ellen

20.10.20 08:19

A New York-i bíróság azután adta ki az elfogatóparancsot Cicciolina, vagyis Staller Ilona ellen, hogy hivatalosan is újranyitották az 1992-ben indult emberrablási ügy aktáit.

Történelmi pillanat: évtizedek után végre hazaköltözik Cicciolina

20.08.17 15:31

Komoly döntést hozott. Lefújták az európai diszkóbulijait, és a koronavírus miatt szexklubokba se hívják az egykori olasz parlamenti képviselőt és pornósztárt. Cicciolina így visszatért oda, ahonnan elindult: Budapestre. Hosszú évtizedek után hamarosan…

A(z) "Cicciolina" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Életműdíjat kap a Pornhubtól Cicciolina

Életműdíjat kap a Pornhubtól Cicciolina

Ország

Két nőt is meggyilkoltak a nők elleni erőszak megszüntetésének napján Olaszországban

Két nőt is meggyilkoltak szerdán, a nők elleni erőszak megszüntetésének nemzetközi napján Olaszországban, ahol az elmúlt időszakban emelkedett az öngyilkossággal kísért nőgyilkosságok aránya.

Nagyvilág

„Sajnos, engem is elért a Covid” – Ledöntötte a lábáról a koronavírus a Tv2 fiatal felfedezettjét: így érzi most magát

A Star Academy tehetségkutató egykori felfedezettjét, Kertész Ivánt – fiatal kora és kitűnő egészségi állapota ellenére is - utolérte a koronavírus, de már lábadozik.

Ismert személy

Hajdú Péteréknél következhet az esküvő, jöhet a baba

Hamarosan összekötheti szerelmével, Láng Eszterrel az életét Hajdú Péter, aki két éven belül gyermeket is vállalna kedvesével. Szerelme és saját...

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló