Chrysler hírek

Autós › Chrysler

A Forma–E miatt búcsúzhat az F1-től az Alfa Romeo?

21.02.12 14:38

Egyre erősödnek a találgatások, miszerint felhagyhat Forma–1-es szerepvállalásával az Alfa Romeo. A konszern egy másik márkája a helyébe léphet?

Elismerte bűnösségét a Fiat Chrysler

21.01.28 20:01

Az autógyártó több millió dollár kenőpénzt fizetett ki a legnagyobb amerikai autóipari szakszervezet egykori tisztviselőinek, amivel kedvezőbb bérmegállapodásokat köthetett.

Óriás született: lezárult az FCA és a PSA egyesülése

21.01.17 18:04

Az olasz-amerikai Fiat Chrysler Automobiles N.V. (FCA) és a francia PSA autóipari konszern egyesülésével a világ negyedik legnagyobb járműipari vállalata alakult meg a hétvégén.

Létrejött a 4. legnagyobb autóipari konszern

21.01.16 17:42

Az olasz-amerikai Fiat Chrysler Automobiles N.V. (FCA) és a francia PSA autóipari konszern egyesülésével a világ negyedik legnagyobb járműipari vállalata alakult meg a hétvégén.

Jövő szombatra létrejön a világ negyedik legnagyobb autóipari csoportja

21.01.05 14:08

Az olasz-amerikai Fiat-Chrysler Automobiles (FCA), valamint a Peugeot, a Citroen, az Opel, a Ds és a Vauxhall márkák anyacége, a PSA autóipari csoportok egyesülése a korábban tervezett első negyedév vége helyett korábban, január 16-án zárul le - áll a…

Nagyberuházással lép be az indiai piacra a Fiat Chrysler

21.01.05 14:08

Indiában készül piacát bővíteni 250 millió dolláros üzemberuházással a Fiat Chrysler Automobiles NV (FCA) autóipari konszern.

Létrejöhet a világ negyedik legnagyobb autóipari cége

20.12.21 14:51

Az Európai Unió versenyhatósága hétfőn engedélyezte az olasz-amerikai Fiat-Chrysler Automobiles (FCA), valamint a Peugeot, a Citroen, az Opel, a Ds és a Vauxhall márkák anyacége, a PSA autóipari csoportok egyesülését, amivel a világ negyedik…

Kiszivárgott: létrejöhet a világ negyedik legnagyobb autógyártója

20.10.26 13:31

Zöld utat adnak az EU-s trösztellenes felügyeleti szervek a PSA és a Fiat Chrysler egyesülésének – írja a Reuters az ügyhöz közelálló forrására hivatkozva. A 38 milliárd dolláros üzlet keretében a világ negyedik legnagyobb autógyártója jöhet létre.

A(z) "Chrysler" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Autós

Az Alfa Romeo a Formula E-re cserélheti az F1-et

Azok után, hogy az elmúlt hetekben a Fiat-Chrysler és a Peugeot-Citroen egyesülésével megalakult a világ negyedik legnagyobb autógyártója, a Stellantis, egyre több ellentmondásos hír érkezik az olasz márka Forma-1-es…

Autós

A pizzafutár és az 500 dolláros BTC-borravaló esete

„Hagytam, hogy a pizzás srác válasszon 5 dollár fiat és 5 dollár BTC között. Mondanom sem kell, bölcsen választott” – mondta egy Reddit-felhasználó. Egy pizzafutár, aki 5 dollárnyi bitcoint kapott

Ország

Szardínia szigetén feloldják a járványkorlátozások többségét

Megnyitják a vendéglátóhelyeket, kizárólag a maszk viselete és a távolságtartás lesz kötelező.

Autós

Megújult a Peugeot logója és arculata

A világ legrégebbi, ma is működő autómárkája új logóval erősít rá személyiségére, karakterére. Ezzel ismét új fejezet kezdődik a márka életében.

 

Kategória ajánló