Chile hírek

Ország › Chile

Újabb kínai vakcina mutat kiemelt hatékonyságot

Tegnap 18:04

A chilei oltási programból levont következtetések alapján a kínai Sinovac Biotech által fejlesztett CoronaVac nevű koronavírus-vakcina 67 százalékos hatékonysággal előzi meg a tünetes, 80 százalékos hatékonysággal pedig a halálos kimenetelű…

Különleges produkciók születhetnek a zenei közösségi oldalon

21.04.12 17:47

Egy chilei gitáros, egy magyar zongorista, egy busman bőgős és egy eszkimó cimbalmos? Országokon átívelő produkciók születhetnek az új zenei közösségi oldal segítségével.

Törékeny javulási adatokkal kockáztat a kormány

21.04.12 17:04

A járvány több mutatója is javult a héten, de a túl korai lazítás ismét felpörgetheti a vírus terjedését. Ezt rövid távon az oltási program sem akadályozhatja meg.

Elhalasztják a választásokat Chilében a koronavírus miatt

21.03.29 11:37

Sebastián Pinera chilei elnök arra kéri a törvényhozást, hogy a koronavírus-járvány miatt halassza el az alkotmányozó nemzetgyűlés tagjainak áprilisra kiírt választását.

Chile példájából tanulhat Magyarország

21.03.24 14:52

Chilében már minden harmadik ember kapott oltást, a védekezésben továbbra is erős korlátozásokat alkalmaznak, a járvány mégis felívelő szakaszban van.

Chile a világ egyik legjobban átoltott országa

21.03.14 17:46

A 19 milliós lakosság több mint 25 százaléka kapott már legalább egy adag vakcinát, és ezzel Izrael, az Egyesült Arab Emírségek és Nagy-Britannia után a negyedik helyen áll.

A(z) "Chile" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ország

Újabb kínai vakcina mutat kiemelt hatékonyságot

A chilei oltási programból levont következtetések alapján a kínai Sinovac Biotech által fejlesztett CoronaVac nevű koronavírus-vakcina 67 százalékos hatékonysággal előzi meg a tünetes, 80 százalékos hatékonysággal pedig a…

Nagyvilág

A COVID-ot átvészelők esetében 180 napra hosszabbodik a tesztelési mentesség

Hétfőtől (április 19.) az új koronavírus ellen beoltott személyek is mentességet élveznek a tesztelési kötelezettség alól, amennyiben az mRNA vakcina esetében a második adag beadása óta eltelt több mint 14 nap, és a vektor alapú vakcina…

Tudomány

Menyasszonyi ruhában ment oltásra egy baltimore-i nő, akinek a járvány miatt elmaradt az esküvője

Sarah azt mondja, számára az oltás egy ünnep volt, így úgy döntött, hogy a menyasszonyi ruhája lesz az oltásfelvevő ruhája is.

Ország

A Hodworks tánctársulata meghívást kapott a 2021-es Velencei Biennáléra

A Sunday című előadást mutatják be és mesterkurzust is tartanak.

 

Kategória ajánló