Chat hírek

Infotech › Chat

Fontos változások jönnek a Gmailbe

20.07.16 09:47

A munka megkönnyítésére a Gmail áttervezésével egy felületen teszi elérhetővé nemsokára a Google a Chatet, a Meet, a Tasksot és a Dokumentumokat, valamint az új Rooms szolgáltatást.

Virtuális ügyfélszolgálatot indított a Nébih

20.07.01 15:25

Július 1-jével elstartolt a Nébih chat alkalmazása: Nébo, a chatbot, amely a hét minden napján, non-stop válaszol a hivatalt a Facebook Messenger felületén felkereső ügyfelek kérdéseire és fogadja az élelmiszerlánc-biztonsági bejelentéseket.

A koronavírus óta megint a Facebook a legmenőbb közösségi oldal

20.06.08 17:46

A járványhelyzet nagy nyertese a Facebook – a közösségi média-használatot tekintve mindenképp. A hírek, az élő közvetítések és a chat – ezek azok a funkciók, amikkel tarolt az elmúlt időszakban a Facebook.  Gyakrabban és többet facebookoztunk az…

Közösségi funkcióval bővítette e-autós applikációját az E.ON

20.06.08 16:58

Egyedülálló funkcióval bővítette az E.ON az elektromos töltőinek használatához szükséges mobilalkalmazást: mostantól chat-en keresztül is kommunikálhatnak egymással a felhasználók. A fejlesztés révén az energiacég töltőpontjainál nincs…

Virtuális békemenetet hirdet a CÖF, hogy minden szellemi honvédő lássa, hogyan akadályoznák meg Karácsonyék nemzeti vagyonunk gyarapodását

20.05.25 17:32

Bárki bekapcsolódhat a Fővárosi Önkormányzat keddi, Liget-projektről szóló lakossági fórumába. A csatlakozás a fórum kezdete előtt, 15:30-tól lehetséges, és egy chat felületen keresztül hozzászólási lehetőséget is lehet kérni.

Barátnője fizetős chaten kérte meg Leclerc-t, hogy engedje már be a lakásba

20.05.17 18:25

Amikor Charles Leclerc benne van valamiben, csak arra fókuszál – ennek a minap barátnője, Charlotte itta meg a levét, aki közel 25 percen át volt kénytelen várakozni a lakás előtt. A fiatal hölgynek még egy fizetős accountot is létre kellett hozni a Twitch…

A járvány miatt nehéz helyzetbe került hoteleknek kínál segítséget egy hazai startup

20.04.23 22:22

Díjmentesen elérhető, chat alapú megoldást kínál egy budapesti startup a járvány miatt bajba jutott hazai szállodáknak. A Bonomi Asszisztens reagál a várhatóan megnövekvő ügyfélszolgálati igényekre, és segít a járvány utáni újrakezdésben.

A(z) "Chat" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Infotech

Egy felületbe olvasztja a kommunikációs alkalmazásait a Google

A G Suite üzleti felhasználói hamarosan elkezdhetik gyűrni a Gmail, Chat, Rooms és a Meet összevont változatát.

Márka

Hasznos biztonsági funkcióval bővül a Facebook Messenger

Nagyobb kontrollunk lesz az alkalmazás felett.

Márka

Melyik böngésző mennyire népszerű?

Miközben a Google Chrome és az immár megújult Microsoft Edge piaci részesedése folyamatosan növekszik, a Firefox egyre inkább elveszíti a felhasználók bizalmát.

Infotech

Több ezer forintos sms-ekkel vertek át tiniket, a GVH lépett és a szülőkhöz fordult

A Gazdasági Versenyhivatal leállította a "Lovedoktor" néven emelt díjas sms-szolgáltatást nyújtó céget. Súlyos árat fizettek a megcélzott tinédzserek.

 

Kategória ajánló