Charlie Hebdo hírek

Közélet › Charlie Hebdo

Elfogták a fegyverkereskedőket

21.05.07 12:16

Letartóztatták annak a szlovákiai bűnbandának a tagjait, amelyiktől a gyanú szerint a Charlie Hebdo elleni 2015-ös támadásnál használt fegyverek származnak. Terroristák 12 embert gyilkoltak meg a francia szatirikus hetilap szerkesztőségénél. Ők a most…

Emmanuel Macron és elődei együtt emlékeztek a Charlie Hebdo elleni merénylet áldozataira

21.03.11 16:20

Emmanuel Macron francia államfő elődeivel, a szocialista Francois Hollande-dal és a jobboldali Nicolas Sarkozyval közösen emlékezett az iszlamista merényletek áldozataira csütörtökön a terrorizmus áldozatainak európai emléknapján.

Hat éve volt a Charlie Hebdo-mészárlás

21.01.07 18:45

A koronavírus-járvány miatt szűk körben emlékeztek meg a Charlie Hebdo szerkesztősége elleni iszlamista merénylet áldozatairól a merénylet 6. évfordulóján Párizsban.

Párizsi terrortámadás: szűk körben emlékeztek meg a Charlie Hebdo című hetilap elleni iszlamista merénylet áldozatairól

21.01.07 18:01

A koronavírus-járvány miatt szűk körben emlékeztek meg csütörtökön Párizsban a Charlie Hebdo című szatirikus hetilap elleni iszlamista merénylet áldozatairól a merénylet hatodik évfordulóján. Ez volt az első megemlékezés az áldozatokról azóta,…

Charlie Hebdo-per: megszületett az ítélet

20.12.16 22:33

Négy év és életfogytig tartó szabadságvesztés közötti börtönbüntetésre ítélte szerdán a párizsi esküdtszék a franciaországi dzsihadista merényletsorozat nyitányát jelentő, 2015 januárjában elkövetett és 17 halálos áldozattal járó párizsi támadások…

Párizsi vérengzés: elkapta a koronavírust a fővádlott, felfüggesztik a tárgyalást

20.11.01 07:22

Felfüggesztették a 2015 januárjában Franciaországban elkövetett dzsihadista támadásokkal összefüggésbe hozható vádlottak tárgyalását, mert a fővádlott koronavírus-fertőzött - jelentették be francia bírósági források szombat este.

A(z) "Charlie Hebdo" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Ez lesz a Csíki Játékszín eddigi legnagyobb szabású bemutatója

Az évad utolsó bemutatójára készül a Csíki Játékszín, Somogyi Szilárd rendezésében a Valahol Európában című musical dupla szereposztásban tekinthető meg, így két bemutató dátumot tűzött ki a színház.

Közélet

Drogos sofőrt kapcsoltak le a gyöngyösi rendőrök

A 25 éves férfit kábítószer birtoklással gyanúsítják.

 

Kategória ajánló