CEU hírek

Közélet › CEU

Fellélegezhet Orbán, közel a megegyezéshez a CEU és a Müncheni Műszaki Egyetem

19.04.12 18:33

Már látják, mely területeken tud együttműködni hosszú távon a CEU és a bajor műszaki egyetem, ami megoldhatja a CEU Budapesten maradásának kérdését is – ez a Fidesznek életbevágó. A két egyetem május 7-én folytatja a tárgyalásokat.

Roger Scruton: Elnézést, hogy gondolkodom

19.04.12 13:30

Ami a Soros-birodalmat illeti, én vagyok az egyetlen, aki tudja, ki volt az, aki megpróbálta meggyőzni Orbán Viktort e birodalom jelenlétének elfogadásáról Magyarországon, külön kiemelve a CEU-t.

A Magyarországot támadó bevándorláspárti sajtó végleg elveszítette a kapcsolatát a valósággal

19.04.12 12:27

A balliberális, globalista és bevándorláspárti nemzetközi sajtó egyre erőszakosabb és gátlástalanabb a Magyarországgal és a magyar kormánnyal szemben folytatott propagandaháborújában. A Die Zeit most éppen egy álnéven írt cikkben hazudott…

Országszerte nagy az érdeklődés a miniszterelnök hétpontos terve iránt

19.04.12 08:21

Hidvéghi Balázs úgy fogalmazott: az emberek értik, hogy a május 26-ai európai parlamenti választáson Magyarország sorsa, biztonsága és a jövőnk a tét.

Die Zeit: „Magyarország elveszett”

19.04.10 17:06

Ezzel a címmel közölt szokatlanul terjedelmes esszét a német liberális lap, és szerzőként Beda Magyart tüntette fel, akiről a bevezetőben közölte: ez álnév, amelyet a szerző, aki korábban a CEU-n dolgozott, azért választott, hogy védje magát és…

Kovács Zoltán a Reutersnak: Nem fogunk törvényt módosítani a CEU miatt

19.04.10 14:48

A CEU-n végzett kormányszóvivő végülis nem cáfolta, amit a Miniszterelnökség a minap mondott, hogy akadályozni sem fogják a CEU és egy bajor egyetem együttműködését.

Ignatieff: mindegy mi lesz, marad a CEU budapesti kampusza

19.04.09 10:18

A CEU rektora a Klubrádiónak azt mondta: biztosan megnyitják a bécsi kampuszt, de Nádor utcai intézményüket is megtartják, bármi is lesz a Fidesztől várt jogi engedéllyel. Azt még azonban nem tudja, ha nem kapnak engedélyt, miképpen maradnak a…

Az EPP-csúcsjelölt megint keményen beszólt Orbán Viktornak

19.04.05 07:23

A CEU budapesti működésének megmentésében a világ egyik legismertebb egyeteme, a Stanford is szerepet kaphat – nyilatkozta a Népszavának Manfred Weber, a Néppárt frakcióvezetője. Az EPP-csúcsjelöltje egyebek mellett…

A(z) "CEU" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Durva fenyegetést kaptak a fociszurkolók

Az elkötelezett focirajongók csapatuk meccsének nézése közben olyan veszélyes mértékű fizikai stresszt élnek meg, ami szívrohamot is okozhat - derült ki az Oxfordi Egyetem kutatásából.

Közélet

Többen életüket vesztették és megsérültek a bagdadi tüntetéseken

A rendőrség éles lőszert és könnygázt vetett be.

Politikus

A szegedi korrupciós ügyben eljáró egyik bírónő százmilliós megbízásokat, a másik lakást kapott Botkáéktól

A Fidesz-frakcióvezető-helyettese úgy látja, hogy „egyre több durva részlet derül ki” a Szeviép-ügyben.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló