CEU hírek

Közélet › CEU

A homokvár és a dagály – A spanyol nagykövet szerint a migráció lehetőség

19.03.22 10:20

A sokszínűség naggyá teszi Spanyolországot – mondta lapunknak Anunciada Fernández de Córdova, Spanyolország budapesti nagykövete. Interjú.

A CEU várja a Néppárt küldötteit, akik a magyar jogállamiságot vizsgálják

19.03.20 21:20

„Kinyílt egy ajtó” – mondta Michael Ignatieff, a CEU elnök-rektora, miután Orbán Viktor miniszterelnök és Markus Söder bajor miniszterelnök levélváltásukban közös támogatásukról biztosították a CEU és a Müncheni Műszaki Egyetem (TUM)…

Orbán ígéri: maradhat a CEU Magyarországon

19.03.20 09:59

A miniszterelnök garanciát vállalt arra, hogy az egyetem továbbra is itt folytathat tudományos kutatási és oktatási tevékenységet. Ezzel úgy tűnik, teljesítette Manfred Weber kérését.

Orbán Viktor a CEU ügyében a bajor miniszterelnök levelére vár

19.03.18 19:08

Ha minden igaz, a bajor miniszterelnöktől fogok kapni egy levelet, majd arra adok választ - ezt mondta Orbán Viktor miniszterelnök az atv.hu-nak, amikor megkérdeztük, hogy elfogadja-e Manfred Weber javaslatát a CEU ügyében, hogy Budapesten…

Orbán ígérete ellenére a kormány kedvenc lapja belehúzott a Brüsszel-ellenes kampányba

19.03.14 20:38

Nem úgy tűnik, hogy a kormány leállna a Brüsszel-ellenes kampánnyal, az ünnepi Magyar Nemzetbe a hírhedt plakátos hirdetés mellett egy tájékoztató füzet is jutott.

Az volt a legérdekesebb Orbán beszédében, ami nem hangzott el

19.03.14 17:50

A Weber-látogatás után és a Fidesz tagságát tárgyaló európai néppárti frakcióülés előtt tartott ünnepi beszéd célja elsősorban a hívek lelkesítése volt. Bárhogy lesz, Orbán lesz.

A(z) "CEU" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

XIV. Növényorvos Nap

A Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara és a Szent István Egyetem Gödöllői Campusa meghívja Önt a Xiv. Növényorvos Napra, amely 2019. november 14-én 10 órától kerül megrendezésre a Szent István Egyetem…

Közélet

Kalapáccsal verték össze a hongkongi tüntetések egyik vezetőjét

Öten estek neki kalapáccsal a 32 éves férfinak. Az Civil Human Rights Front szerint kormányközeli csoportok állhatnak a támadás mögött.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló