CEU hírek

Közélet › CEU

Sztálinhoz hasonlítja Orbánt az Atlantic terjedelmes vezércikke

19.05.10 20:16

A CEU üldözését részletesen bemutató írásban szerepel egy szürreális interjúhelyzet az amerikai nagykövettel is.

Harari: Erős nemzeti érzelmek idején diktatúra és polgárháború jöhet

19.05.08 20:13

A CEU-n tartott előadást korunk sztártörténésze, Yuval Noah Harari. Előadásában egyszer sem ejtette ki Orbán Viktor nevét, bár a hallgatósága sokszor gondolhatta, róla beszél. Lehet pokol, lehet mennyország, és a kettő között bármi - jósolta 2050-re.

Csúcsjelölti vita: Timmermans szerint „szörnyű dolgok” történnek Magyarországon

19.05.08 10:25

Először vitázott egymással az EPP és a PES csúcsjelöltje, ezen Weber nem igazán hangzatos kijelentéseket a migrációról, valamint Magyarországról, a baloldali csúcsjelölt viszont az MTI szerint többször foglalkozott Magyarországgal, többek között…

Megállapodást kötött a CEU és a Müncheni Műszaki Egyetem

19.05.07 15:37

Arra kérik a magyar kormányt, hogy biztosítsák a CEU-nak azokat a jogi garanciákat, amelyek lehetővé teszik a magyar-bajor tudományos és egyetemi együttműködést.

Megerősíti hátországát az CEU - ebbe már beletörhet a kormány bicskája is

19.04.17 08:09

Elképzelhető, hogy a világhírű Stanford mellett más amerikai felsőoktatási intézményekkel is megállapodást köt a CEU – tudta meg a Népszava.

Mégiscsak trükközni fog a CEU Budapesten

19.04.16 08:09

Több tízmilliárdos extra kiadásra kényszerítette a magyar kormány Soros Györgyöt a CEU bécsi kampuszának létrehozásával, közben takarékoskodnia kell a budapesti egyetemnek.

A CEU Budapesten marad a rektor szerint

19.04.13 21:36

Politikai nyomástól függetlenül mindenképpen Budapesten képzeli el a jövőt a CEU rektora – erről a hétvégén nyilatkozott az egyetem vezetője. Ha nem kapjuk meg az engedélyt, akkor sem hagyjuk el Budapestet. Még nem tudom, de alaposan…

A(z) "CEU" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Közösen az eredményes termelésért

A vízfelhasználás hatékonyságának növelése az egyik célja a Debreceni Egyetemen a Felsőoktatási Intézményi Kiválósági Program keretében végzett vízzel kapcsolatos kutatásoknak – írja a hirek.unideb.hu. A projekt eddigi…

Közélet

Újabb tüntetések voltak Irakban, egy demonstrálót agyonlőttek

Újabb tüntetések voltak vasárnap Irakban. Bagdadban a rendőrség agyonlőtt egy demonstrálót – adták hírül szemtanúk, továbbá kórházi és biztonsági források.

Politikus

Hidvéghi: Brüsszelben hazánk ellen dolgoznak az ellenzékiek

Két hete Donáth Anna és Cseh Katalin a Soros-hálózat hazug vádjait mondták fel az Európai Parlamentben, most pedig Gyurcsányné szervezi a következő ilyen akciót – erről beszélt Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló