CEU hírek

Közélet › CEU

Megint hazánkat támadja a CEU rektora

19.06.24 11:02

- Beszéljen egy budapesti zsidóval Magyarország örök ártatlanságáról - javasolta az osztrák Der Standard újságírójának Michael Ignatieff, a Soros-egyetem rektora. A Magyarország kormányát rendszeresen támadó Ignatieff külső beavatkozást remélt a…

Orbán Viktor levelet írt a néppárti bölcseknek

19.06.13 08:11

A Népszava birtokába került üzenetben szó van többek között az EPP elleni kampányról, a magyar bíróságok függetlenségéről, a CEU távozásáról és a magyar médiaviszonyokról is.

Orbán halálát kívánta, mégsem határolódtak el tőle

19.05.16 11:22

Csak a Liberális párt határolódott el az Orbán Viktor halálát kívánó CEU-s professzor asszony kijelentéseitől. Az Origo ugyanis több ellenzéki párt véleményét is megkérdezte az ügy kapcsán.

Sztálinhoz hasonlítja Orbánt az Atlantic terjedelmes vezércikke

19.05.10 20:16

A CEU üldözését részletesen bemutató írásban szerepel egy szürreális interjúhelyzet az amerikai nagykövettel is.

Harari: Erős nemzeti érzelmek idején diktatúra és polgárháború jöhet

19.05.08 20:13

A CEU-n tartott előadást korunk sztártörténésze, Yuval Noah Harari. Előadásában egyszer sem ejtette ki Orbán Viktor nevét, bár a hallgatósága sokszor gondolhatta, róla beszél. Lehet pokol, lehet mennyország, és a kettő között bármi - jósolta 2050-re.

Csúcsjelölti vita: Timmermans szerint „szörnyű dolgok” történnek Magyarországon

19.05.08 10:25

Először vitázott egymással az EPP és a PES csúcsjelöltje, ezen Weber nem igazán hangzatos kijelentéseket a migrációról, valamint Magyarországról, a baloldali csúcsjelölt viszont az MTI szerint többször foglalkozott Magyarországgal, többek között…

A(z) "CEU" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés