CEU hírek

Közélet › CEU

Jobbik: el a kezekkel az MTA-tól és a magyar tudománytól!

19.02.11 18:07

El a kezekkel az akadémiától, el a kezekkel a magyar tudománytól! – szólította fel a kormányzatot kedden Budapesten tartott sajtótájékoztatóján Brenner Koloman, a Jobbik frakcióvezető-helyettese. Szavai szerint komoly veszély fenyegeti a Magyar…

Most még csak hőemelkedése van, de hamarosan lázgörcs gyűri le a Földet

19.02.08 10:04

Hogyan tudjuk megállítani az éghajlatváltozást? Sokkoló klímaadatokkal és praktikus tippekkel-trükkökkel indult szerdán a Határtalan tudás, a CEU nagyszabású rendezvénysorozata.

Demokráciavédő nemzetközi díjat kap a CEU rektora

19.02.06 17:46

Michael Ignatieff, a CEU elnök-rektora és a Riporterek Határok Nélkül kapják a nemzetközi Dan David-díjat a demokrácia védelmében tett erőfeszítéseikért.

Magyarországról vitáztak Brüsszelben

19.01.30 19:01

Az európai parlamenti vitát a zöldpárti frakció kezdeményezte még előző hónapban a magyar helyzetre, a tüntetésekre, a munka törvénykönyvének módosítására, a közigazgatási bíróságok létrehozására tekintettel.

A föld alatt reklámozza magyarországi képzéseit az „elüldözött” CEU

19.01.28 12:48

Magyar nyelvű plakátokon hirdeti budapesti képzéseit a CEU a 2-es metró vonalán. Aki a Kossuth, a Batthyány, valamint a Deák téri állomások mozgólépcsőin utazik, már biztosan kiszúrta. Ez egy jól bevett hirdetési szokás, ugyanis több más magyar…

A(z) "CEU" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

A 2020-as Fact Fesztiválon hat külföldi és a két hazai színművészeti egyetem hallgatói mutatkoznak be

A 2020-as Fact Fesztiválon hat külföldi (Ausztria, Csehország, Franciaország, Litvánia, Németország, Svájc) és a két hazai színművészeti egyetem hallgatói mutatkoznak be. Meghívást kaptak a bécsi, a prágai, a nizzai, a vilniusi, a…

Közélet

Több százan sebesültek meg a libanoni tüntetéseken

Közel négyszázan sebesültek meg szombat este Libanonban a tüntetők és a rendőrök összecsapásaiban - közölték a mentők.

Politikus

A Fidesz szerint oktatással történő kártérítés lenne igazságos a gyöngyöspatai szegregáció ügyében

Mert egyébként ha nem tudnánk, a Soros-szervezetek felelősek az előállt helyzetért. Szegregáció meg ha valamikor, a baloldal idején volt.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló