CDU hírek

Politikus › CDU

Meghosszabbítja a korlátozásokat a német kormány

21.02.10 12:34

Angela Merkel szerint félő, hogy a vírus új variánsai átveszik a hatalmat, így annak ellenére tartanak tovább a korlátozások, hogy az új esetek száma egyre csökken Németországban.

Tíz éve nyitott seb: hogyan kezelje az Európai Néppárt Orbán Viktort és a pártját?

21.02.03 16:45

Az Európai Néppártban a Fidesz körül dúló vita új fordulóba lépett: Armin Lascheten, a CDU új elnökén áll a döntés, hogy mi fontosabb a számára, a politikai elvek, vagy a német-magyar gazdasági kapcsolatok – írta a külföldre sok nyelven sugárzó német…

Életfogytiglanra ítélték a Walter Lübcke CDU-politikust meggyilkoló német neonácit

21.01.28 13:05

Életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélték csütörtökön az utóbbi évek egyik legsúlyosabb németországi politikai bűncselekménye, egy Hessen tartománybeli helyi politikus elleni gyilkosság elkövetőjét.

Viharos tengereken

21.01.19 15:38

„Fura lett volna, ha Merkelt nem egy másik merkel követi” – sommázta egy hozzászóló a német Kereszténydemokrata Unió múlt hétvégi elnökválasztását a Twitteren.

Szorosabb európai összefogást hozhat Merkel utódja, aki Magyarországgal is megengedőbb lehet

21.01.19 14:07

Armin Laschetet választották a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) elnökének szombaton, ezzel lényegében eldőlt az is, hogy a párt nem tér vissza konzervatív-keresztény gyökereihez, hanem folytatja az Angela Merkel által kijelölt…

A(z) "CDU" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

CDU-képviselő: ha a Fidesz menni akar, ugyan miért tartóztatnák őket?

Az osztrák parlament alelnöke kijelentette: nem hagyják, hogy Orbán zsarolja őket.

Nagyvilág

Nacsa: Mára a Jobbik és Jakab Péter is része lett a balliberális tömbnek

A Kereszténydemokrata Néppárt (Kdnp) frakciószóvivője szerint Jakab Pétert és a Jobbikot mostanra semmi nem különbözteti meg a baloldaltól.

Közélet

Nacsa: Mára a Jobbik és Jakab Péter is része lett a balliberális tömbnek

A Kereszténydemokrata Néppárt (Kdnp) frakciószóvivője szerint Jakab Pétert és a Jobbikot mostanra semmi nem különbözteti meg a baloldaltól.

Ország

Fordulat a németeknél az AstraZeneca oltásával kapcsolatban

Nagy port kavart az oltóanyag alkalmazásának életkori felső korlátja, de most az eddigi tapasztalatok miatt változtattak. Nem teljesen ugyanaz az új szabály, mint az új magyarországi.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló