Carrie Fisher hírek

Ismert személy › Carrie Fisher

Skywalker kora: Így támasztották fel Carrie Fishert az utolsó jeleneteire

20.01.09 12:22

Nem volt egyszerű dolga a szakembereknek J.J. Abrams és csapata Az ébredő Erő felvételeiből válogattak Leia jeleneteihez a Skywalker korához, de ez még nem jelenti azt, hogy ne lett volna szükség vizuális effektusokra.

Életrajzi könyv jelent meg Carrie Fisherről

20.01.02 13:55

A színész és író Carrie Fisher összetett, szenvedélyes portréját rajzolja meg Sheila Weller új életrajzi kötete, amely Carrie Fisher: A Life on the Edge címmel jelent meg Amerikában.

Carrie Fisher utolsó levele olyan, mintha a túlvilágról írta volna

19.12.23 15:22

A színésznő halála után három évvel még egyszer utoljára feltűnik a vásznon a Skywalker korában, testvére pedig megosztott egy nemrég megtalált levelet, amelyben egy halálon túlról érkező üzenetet olvashatunk.

Carrie Fisher lett volna az utolsó jedi a hamarosan megjelenő Skywalker korában

19.11.08 11:16

A színésznő testvére nyilatkozott arról, hogy milyen fontos szerepet játszott volna Fisher a Skywalker saga lezáró darabjában.

Kathleen Kennedy a Star Wars jövőjéről beszélt

19.04.14 03:06

Vannak még bőven filmek a Lucasfilm tarsolyában A The Rise of Skywalker után sem áll meg az élet a Lucasfilmnél: már készülőben van a következő Star Wars-saga.

A(z) "Carrie Fisher" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Carrie Fishert a saját lánya helyettesítette a Skywalker kora egyik fontos jelenetében

A teljesen CGI Leia helyett végül Billie Lourd fénykardozott a filmben.

Kultúra és szórakozás

A Kingsman Umbrella lesz a Fortnite történetének legerősebb fegyvere

Csak kerekedett a szemem, amikor megláttam a v12.30-as frissítéssel érkező Kingsman Umbrellát. A “harciesernyő” egy Legendary ritkaságú tárgy lesz a Fortnite-ban, ami mindent tud majd ahhoz, hogy megszerezzük magunknak a…

Ismert személy

Mark Hamill jeleneteit kivágták a Zombieland 2-ből

Azért vannak jó oldalai is a koronavírus-járványnak: rengeteg híresség igyekszik valami extrával feldobni rajongói napjait. Így tett a minap a Paul Wernick és Rhett Reese forgatókönyvíró-páros is, aki...

Kultúra és szórakozás

Az Apple nem hagyja, hogy a filmes gonosztevők iPhone-t használjanak

A Tőrbe ejtve és Az utolsó Jedik rendezője, Rian Johnson egy nagyon érdekes dolgot árult el a filmipar és az Apple kapcsolatáról: a filmekben a gonoszok nem használhatnak iPhone-okat. Ezt a Vanity Fairnek mondta el egy interjú során. …

 

Kategória ajánló