Carrie Fisher hírek

Ismert személy › Carrie Fisher

Skywalker kora: Így támasztották fel Carrie Fishert az utolsó jeleneteire

20.01.09 12:22

Nem volt egyszerű dolga a szakembereknek J.J. Abrams és csapata Az ébredő Erő felvételeiből válogattak Leia jeleneteihez a Skywalker korához, de ez még nem jelenti azt, hogy ne lett volna szükség vizuális effektusokra.

Életrajzi könyv jelent meg Carrie Fisherről

20.01.02 13:55

A színész és író Carrie Fisher összetett, szenvedélyes portréját rajzolja meg Sheila Weller új életrajzi kötete, amely Carrie Fisher: A Life on the Edge címmel jelent meg Amerikában.

Carrie Fisher utolsó levele olyan, mintha a túlvilágról írta volna

19.12.23 15:22

A színésznő halála után három évvel még egyszer utoljára feltűnik a vásznon a Skywalker korában, testvére pedig megosztott egy nemrég megtalált levelet, amelyben egy halálon túlról érkező üzenetet olvashatunk.

Carrie Fisher lett volna az utolsó jedi a hamarosan megjelenő Skywalker korában

19.11.08 11:16

A színésznő testvére nyilatkozott arról, hogy milyen fontos szerepet játszott volna Fisher a Skywalker saga lezáró darabjában.

A(z) "Carrie Fisher" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Halálos fegyver: A film, ami összeköti Carrie Fishert, az óvszereket és a Star Trek sztárját

1987. márciusában a nézők a filmtörténet talán legikonikusabb párosát ismerhettük meg Martin Riggs és Roger Murtaugh személyében. A Danny Glover és Mel Gibson által alakított Los Angeles-i rendőrök pe

Kultúra és szórakozás

Egy új Star Wars könyv részletesen mesél a fénykardokról, köztük Leiáéról is

A Star Wars: The Lightsaber Collection a filmekben és a játékokban is feltűnő összes fontos fénykardról érdekes leírásokat tartalmaz majd.

Ismert személy

Lelepleződött Mark Hamill titkos cameója a The Mandalorian 1. évadából

Jedi a bárpult mögött!. A Luke Skywalkert alakító színész, ha személyesen nem is, de feltűnt már a Star Wars: A klónok háborújában is, most pedig a franchise egyik másik sorozatában „cameozott” egyet.

 

Kategória ajánló