Campus Fesztivál hírek

Kultúra és szórakozás › Campus Fesztivál

Stadionkoncertek lesznek Debrecenben

20.08.06 12:16

A koronavírus-járvány miatt az idén a Campus Fesztivált nem tudták megtartani, de így sem maradnak neves fellépők nélkül Debrecenben.

Egyetlen koncertet tartottak volna Magyarországon, az is elmarad

20.08.03 22:34

Elhalasztja az Apostol együttes augusztus 28-ára tervezett koncertjét 2021. március 7-re. Bár ültetett rendezvényként a járványügyi korlátozások nem vonatkoznak az eseményre, de a szervezők szembesültek azzal, hogy az emberek félnek a…

Megtartják Debrecen egyik legnagyobb nyári programját, a Campus Fesztivált

20.08.03 06:51

Eredeti formájában nem, de más lehetőségeket kihasználva megtartják Debrecen egyik legnagyobb nyári programját, a Campus Fesztivált. A hagyományok szerint a Nagyerdőben megrendezett esemény négy napján a hazai könnyűzenei élet…

Átalakul idén a Campus Fesztivál

20.06.06 01:40

Átalakul idén a Campus Fesztivál: augusztus közepétől szeptember közepéig Campus Eleven néven rendezvénysorozatot indítanak, az eddigi négy nap helyett tizenegy alkalommal kapnak a látogatók fesztiválélményt Debrecenben – közölték a…

Idén nyáron sincs megállás: Campus Fesztivál helyett jön a Campus Eleven

20.06.04 17:07

Bár idén elmarad a Campus Fesztivál, de a diákok és a bulizni vágyók nem maradnak koncertek nélkül. Mutatjuk a fellépőket listáját.

Új formában jön idén a Campus Fesztivál

20.06.03 16:25

Átalakul idén a Campus Fesztivál: augusztus közepétől szeptember közepéig Campus Eleven néven rendezvénysorozatot indítanak, az eddigi négy nap helyett tizenegy alkalommal kapnak a látogatók fesztiválélményt Debrecenben. A koncert- és…

Elmarad a debreceni Campus Fesztivál is, de „életre keltik” a Nagyerdőt

20.04.30 19:10

Már dolgoznak egy Campus Eleven elnevezésű nagyszabású programsorozaton is, amelynek a tervek szerint a nyár végén az új nagyerdei strand, a stadion és a víztorony környéke lesz a helyszíne.

A(z) "Campus Fesztivál" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Stadionkoncertek lesznek Debrecenben

A koronavírus-járvány miatt az idén a Campus Fesztivált nem tudták megtartani, de így sem maradnak neves fellépők nélkül Debrecenben.

Magyar település

A lakosság segítségét kérik a debreceni rendőrök: autós csapott el egy biciklist a városban

A Debreceni Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy baleset kapcsán, amely a Szent Anna utcán történt.

Kultúra és szórakozás

Megvan, melyik 100 fesztiválfellépő zenekar kap pénzt az államtól

Lobenwein Norbert a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy a 100-as listába mindenki belefért, akit kettőnél több fesztiválon láthattunk volna idén.

Kultúra és szórakozás

Államalapító Szent István tiszteletére rendezett ünnepség Nyíregyházán

Megtartja az önkormányzat az augusztus 20-i ünnepséget, igaz, a megszokottól eltérő keretek között, nem a Kossuth téren, és koncert, valamint tűzijáték nélkül. Az ünnepi program helyszíne a Rózsakert Szabadtéri Színpad lesz.

 

Kategória ajánló