Cafeteria hírek

Gazdaság › Cafeteria

Már az ügyészségnél van a talált cafeteria kártyáról vásároló férfi ügye

20.05.17 09:40

A rendőrök befejezték a nyomozást a 22 éves férfi ellen, aki Oroszlányban talált egy cafeteria kártyát, majd a rajta lévő összeget elköltötte.

A cafeteria menő formája

20.04.15 18:44

Idén már a teljes cafeteriajuttatás több mint kétharmadát a SZÉP-kártya teszi ki.

Idén már a teljes cafeteria-juttatás több mint kétharmadát a SZÉP-kártya teszi ki

20.04.09 09:38

Noha a munkáltatók többsége idén is megtartotta az előző évben kínált cafeteria-elemek zömét, az adóelőnye miatt kiemelt helyzetben lévő SZÉP-kártya, illetve a pénzkifizetés teszi ki a teljes cafeteria-juttatások 96 százalékát – derül ki a BDO…

Cafeteria: népszerű juttatások felhasználása került veszélybe - mit lehet tenni?

20.04.08 15:26

Egyre több munkáltató és munkavállaló szembesül azzal, hogy az év elején igényelt cafeteria-elemeket bizonytalan ideig nem tudják a tervezett mértékben igénybe venni a munkavállalók. Ráadásul az adómentesség miatt is népszerű juttatások…

Bruttó 371 ezer forintnyi a cafeteria átlaga

20.02.11 08:49

Ez kicsit kevesebb, mint a tavalyi érték. Elsősorban a nagyvállalatok adnak béren kívüli juttatást.

Ez lehet a legújabb cafeteriaelem

20.02.11 06:01

A közösségi autózást mint béren kívüli juttatást a cégek havi 5-10 ezer forintos ráfordítással is biztosíthatják a munkavállalóiknak.

Így változik a cafeteria

20.02.10 14:52

Bár lényeges változások a 2020. évre vonatkozóan eddig nem történtek a cafeteriában szokásos juttatásokkal összefüggő adójogszabályok tekintetében, kisebb-nagyobb eltérések az elmúlt évhez képest megfigyelhetőek – derül ki a Szent István Egyetem…

A(z) "Cafeteria" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Már az ügyészségnél van a talált cafeteria kártyáról vásároló férfi ügye

A rendőrök befejezték a nyomozást a 22 éves férfi ellen, aki Oroszlányban talált egy cafeteria kártyát, majd a rajta lévő összeget elköltötte.

Közélet

A munkahelyek újranyitásakor az adatvédelemre is figyelni kell

A koronavírus-járvánnyal kapcsolatos védelmi intézkedések enyhítésével párhuzamosan a cégek és üzletek az újranyitást tervezik, vagy már meg is kezdték. Az újranyitással járó adatvédelmi kötelezettségekre a Baker &…

Gazdaság

Erzsébet-utalvány: még a tutiból is veszteséget termeltek

A végső határidőig, 2019. december végéig több mint egymilliárd forint értékű Erzsébet-utalványt nem váltottak be - számolt be a Népszava.

Gazdaság

Június közepén megszűnik a veszélyhelyzet, de néhány intézkedés marad

Az ingyen parkolás és az adókedvezmények megszűnnek, de a hiteltörlesztési moratórium még nem. A 15 ezres érintésmentes fizetés is marad.

 

Kategória ajánló